Menopauza a plač

Príspevok v téme: Menopauza a plač
48

zdravim všetky žienky ,
neviem čo so sebou,mam 48 rokov.už asi mesiac na mňa doliehaju občasne dni so zachvatami neustaleho plaču.rozplačem sa na počkanie kedykolvek.mam pocit,že som nedocenena,že ma muž nemiluje ,že som sama a nešťastna,že sa mi nič nedarí...za dva tri dni to prejde a obajavi sa to zase o tyžden .vtedy sa mi zda ,že mi snaď preskočilo.čitala som ,že su to priznaky menopazy.mate s tymito priznakmi aj vy nejake skusenosti?da sa s tym niečo robit okrem uživania hormonov?

Lolachca

Mne pomáhajú tabletky feminox. Ono a tá úzkosť pramení z hormónov. Treba skludniť hormóny a bude všetko OK. U mňa to tak bolo.

Svetlanalala

No to je ešte docela v pohode... To ja som na začiatku zo všetkým trieskala od nervov. Raz to schytal aj muž chudák. S hornónmi neni sranda. Treba s tým niečo robiť, i keď len prvú pomoc, nejaké voľnopredajné lieky a potom šup šup gindovi...

Gabika789

Ja mam tiež začínajúcu menopauzu, a môžem odporučiť tabletky Feminox. Po dvoch týždňoch užívania som úplne v pohode bez stavov.

ababge

ahojte, ja mam 46 rokov, som plne vytazena, sportujem, mam vela zalub ale co sa somnou v poslednej dobe robi, nedokazem ovladat. Niekedy mam pocit ze sa z toho scvoknem..je to neopisatelny vnutorny pocit. Neberiem ziadnu antikoncepciu , ani ziadnu liecbu, odmietam chemiu a chcem to prekonat sama a bez pomoci ale aj tak sa asi nezaobidem bez nejakych doplnkov.Mam stavy uzkosti a pocit, ze sa nemozem nadychnut, mala to aj moja mamina a ma 70 rokov a ma to stale. Chcela by som poprosit len nejaky dobry typ na nejaky osvedceny produkt na podporu, kto s tym ma skusenosti.
Stravu mam vybornu, vela pohybu a radosti v zivote ...

menox

Ahojte, rada by som sa podelila s vami o skúsenosť s menoxom - www.menox45.sk , mám 49 rokov a dosť nečakane ma zasiahla menopauza minulé leto. Začiatky boli dosť ťažké, postupne som však menila svoj živ. štýl a posledné 3-4 mesiace užívam menox a oproti tomu ako som sa cítila predtým sa mám naozaj skvele. Objednala som si menox extra forte, čo bol dosť veľký risk ale vôbec to neľutujem, kiež by o tom vedelo viac žien s podobným problémom a tiež by im to pomohlo ako mne.

patulik99

Zdravim, tak ak netrpis nejakymi inymi psychickymi problemami tak je to asi na 90% menopauza. Moja mama mala podobne priznaky, depky, teplo a tiez plakala pomaly za hocijaku kravinu a niekedy aj bezdovodne sa zavrela do izby a plakala.Strasne sme to brali obe zle mne jej bolo luto a chcela som jej pomoct. Natrafila som na super recenzie menoxu tu -odkaz odstránený- tiez su tam osobne skusenosti zien s menopauzou a ze ked ti nepomoze vratia ti peniaze. co je super je to na prirodnej baze takze ziadna nezmyselna chemia do tela. Mamine to velmi pomohlo. Celkovo nabrala aj sebavedomie alebo akoby som to povedala a menopauzu hravo s usmevom zvladla. Niekde moze clovek robit hocico a nepomoha nic, tak si treba zivot ulahcit ked to ide. :-)

RNG

yam, vlastne Diosgenin co tej yam obsahuje znacne zmierni hormonalne vykyvy v prechode.Davka je 200 mg diosgeninu, co najdez napr v 5 kapsuliach standardizovaneho Yamu zo Swansonvitamins.com
Na zlepsenie libida odporucam najma Dong Quai/angelioka cinska, co je vseobecne dobru adaptogen pre zeny, ze ho nazyvaju v Cine zensen pre zeny. Davka je niekolko gramov.

Lubica59

Ahoj, priciny mozu byzt rozne, takto sa to hned povedat neda. Niekto tu spominal pripravok Menox 45, pocula som na to len dobre referencie ale osobnu skusenst nemam. Dobra recenzia je tu: www.afrodiziakum.sk

Ak problem bude pretrvavat, bolo by na mieste vyhladat odbornu pomoc, nakolko to moze byt depresia, co nie je sranda, kto to nezazil.

tomino_22

ahoj,
u mojej maminy to bolo tiež podobné, hlavne so začiatku a niekedy sa to s nou ozaj nedalo vydržať. určite ani jej nebolo najlepšie, chviľu pomáhala aj hormonálna liečba, lenže príde obdobie ked to už musela cele preklenúť a vtedy našla menox 45, veľmi dobrú recenziu si môžeš prečítať tu:

-odkaz odstránený-

už po niekoľkých dnoch jej začalo byť lepšie, ide o tzv. vitamínovú bombu

Imes

Ahoj žienka :)
No je to úplne normálne, keď to prišlo na moju maminu, navyše rozbíjala poháre a taniere,....prepáč mami :)...každopádne, potom som objavila prírodnú alternatívnu, ktorá vyrovnáva hormonálne hladiny...volá sa Hormonatur ženy, a najlacnejšie sa dá zohnač v BA vo firme Tachyon Technology pharm, ...na krabičke je síce napísané, že len jednu tabletu denne treba užívať, ale mamina si dávala jednu ráno a jednu večer...keď jej to ústúpilo, brala už len jednu ráno...enjoy ;) snáď som pomohla...