No čo mi je?

Príspevok v téme: No čo mi je?
apache

Zdravím. Ju už neviem ako ďalej. Zacalo to ale pred rokom. Točenie hlavy , bušenie srdca .Išiel som za doktorku že mam zvýšený tlak že to nič nie je. NO ale posledný mesiac dva to je už iná káva. Pridružilo sa k tomu pocit navracanie, ako keby som mal každú chvíľu odhadnúť, ako keby somsa nemohol nadýchnuť, zášklby po celom tele. Porad ma chytá strach (a už aj dycham do sáčku to ma naučili na pohotovosti kde som už pár krát zavítal) bojim sa že mam inkfart. Takže znova svojej doktorke .Absolvoval som všetky možné vyšetrenia:krv, moč, rtg pluc, ekg, gastroskopiu (našli helikobaktera a vyliečili) štitna žľaza, ct hlavy a krku . Všetko dobre len ct krku ukazalo 6/7 stavec ze tlačí na miechu ale dr. povedala že to nič nie je. A ct hlavy ešte neviem výsledky. Tak všetci dr. hovoria že mi nič nie je ze musím ist na psychiatriu.Čo ja si nemyslím ale reku dobre idem tam.Pani dr. ma vypočula a predpísala escitalopram a neurol.Prečital som si letačiky a šup lieky do šuflika. To ja potrebujem takéto lieky a že antidepresiva.A tak som trpel dalej.No ale už sa to nedalo vydržať furt zle , na vracanie , bušenie srdca tak som si tie tabletky dal.No ale díík.Uživam ich 10 dní a 10 dni mi je zle na odpadnutie nonič mmoc.Doktorka mi povedala aby som ich nevysadzoval.Lenže ja si stále myslím ze nemám depresie že chyba bude niekde v tele a dr.na to nevedia prísť. No neviem čo mam robiť .Či ich brat alebo nie.Keby som bol psychicky ok a beriem ten escitalopram nemôže mi to uškodiť? Ja fakt neviem som dva mesiace PN a v takomto stave si neviem predstaviť návrat do roboty. A ešte k tomu som 7kg schudol.Preto si myslim či to nebude niečo z bruchom.Začinam myslieť už na to najhoršie.

apache

Píšem po dlhšej dobe. Všetky vyšetrenia dobré.Tak už vyše mesiaca beriem ten escitalopram.Da sa povedať že sa to dosť zlepšilo ale stále to nie je ono.Uvidim za mesiac. Ale!!!!!!!!! Len tak som sa bavil z odvodnu dr.o tej borelioze.Že mi teda zoberie krv.Vysledky ukazali hodnoty že mam boleriozu.Dr.hovorila že to nič neznamena také hodnoty ma skoro každý. No ale poslala ma na infekčné. Tam dr. povedala z tých výsledkov ona nevie povedať či ju mám alebo nie.Že treba spraviť Western blot vyšetrenie. Tak ešte musim čakat tyžden na výsledky. No to bude "sranda" ked to bude bolerioza.

toto

na infekcne treba ziadanku od obvodneho,vezmu ti krv a daju 3 skumavky,ktore tam treba priniest obden so vzorkou stolice,ale neverim,ze ti nieco zistia,lebo som si tym presla

Cindy353

no doktori to nemaju radi ked im niekto fusuje do remesla.
ale o infekcnych chorobach oni vela nastudovane nemaju, tak pacientovi ine nezostava.

v procare nemaju infektologa. neviem ku komu sa tam pytat a ci ti budu vediet poradit. aspon tie vysetrenia daju spravit ked nic ine. alebo radsej chod priamo na Kramare na infekcne, maju tam kazde doobedie konzultacne hodiny

drzim palce, zasluzite si normalny a dostojny zivot

apache

A psychiatrička mi radila že nemám čítať internetové fóra o Chorobách . Že ja (akože hypochonder) že všetko bude na mňa pasovať. A ja inšie nerobim len surfujem a všetko na mňa pasuje.

He Is A Legend

jo cindy peace.. skusim asi teda som objednany na prehliadku do Pro Care-u takze myslim si ze tam kuknu vsetko a apache ja som zo senca kolko mas rokov ?