Naturalny partner

Príspevok v téme: Naturalny partner
šukinka

koceny, noze mi radte, lebo ja uz vazne nechapem. mam partnera, ktory ma vie neskutocne spravit. rada sa milujem, mala som 12 chlapov, a ti so mnou robili vsetko mozne, ale toto som veru nezazila. to su orgazmy uz skoro ako za trest. ide ma roztrhnuuuut co mi tam ten stvara jazykom. dokonca sa sam dozaduje, aby ma mohol lizat. viackrat za den alebo noc. lebo vraj z predstavy ze lize zenu, je uplne hotovy, a ja uz kolkokrat sa ani nechcem nechat, ale ked vidim ako mu velmi chutim... minule si mi len tak lahol do lona, pery mi pritisol tammm... a tak oddychoval. normalne so zatvorenymi ocami. no baby ja nechaaaapem, asi zijem niekoho sen.

je tu ale jedna zvlastna vec, ktoru som si najprv neuvedomovala, ale teraz ju uz jasne vnimam. on je akysi vyrazne naturalny. vraj mu voniam na odpadnutie. vraj cela, ale ze najviac pod pazuchami. ked sme spolu a milujeme sa napriklad cely vikend, nechce mi dovolit priebezne si ich umyt. sice mi priamo nebrani, ale ja ked vidim aky je nestastny, ked sa chystam do sprchy, tak radsej nejdem. a on nadseny a uz mi tam strka nos. :-) velmi rad mi ich aj lize. a viem, ze to nepredstiera, lebo ked je vo mne a dam mu ich lizat alebo vonat, brko mu zhrubne tak, ze to jasne citim. minule som bola taka viac zanedbanejsia v podpazusi. on ako zazrel na mne tie malicke chlpky - no koniec. bol uplne hotovy a zase raz ma tak polizal, ze som si uz hovorila, ze si v tyzdni pojdem predplatit hrobove miesto.

pre muzov som pritazliva, to viem. ale toto co zazivam s nim... no nemozem ani po roku a pol uverit akeho chlapa-poklad som nasla. len ta jeho naturalnost. hm. som teda zvedava, ako spravna zena, ci niektore mate taketo skusenosti a pripadne ako sa s tym vyrovnavate, lebo ja som bola zvyknuta na velmi uzkostlivu hygienu, aj ked sa potim len velmi malo. no pri nom ju zacinam zanedbavat, a on furt len to svoje, ze ako nadherne mu voniam a nech sa este nejdem umyvat. o feromonoch som samozrejme pocula, ale tie predsa funguju stale, ci umyta ci nie. tak neviem. mozno sa len obavam, ze mi to v buducnosti bude prekazat, lebo som rada cista.

Agnes998

Ja ta viem pochopit, moj priatel mi tiez vonia ked zrovna nie je cerstvo umyty. Vacsinou je dokonale umyty ale sem-tam sa stane ze nie a je citit trocha potom a mne sa to paci a posobi to na mna rajcovne.

Laxius

Heh, tak toto jasne pisal naturalny muz :) Caka kym nejaka nezareaguje, ze "jej" zavidi a potom ju skusi zbalit...bola tu dobra otazka, ktovie aku hygienu ma tento panko :)

MultiLevel

a co vlastne touto temou chces povedat a aka je tvoja otazka? :D
Ak toto nie je vymyslena tema, tak potom bud rada, ze mas takeho chlapa a uzivaj si to, co ti prinasa potesenie :) Ak ta miluje, je prirodzene, ze mu vonias, a ma rad dokonca aj vonu tvojho potu. Z hygieny nemusis nijak extra upustat, prosto rob tak ako doteraz, len obcas vbehni do postele neosprchovana, ked to ma tak rad :D Skor mi napadla otazka, ako on dodrziava hygienu.... :D :D

ebi777

podľa štýlu písania (vyjadrovanie + používanie interpunkčných znamienok + z už publikovaných príspevkov na sexuálnu tematiku daným používateľom) si myslím, že to píše používateľ

wreck

daniuska

Mne to pripada, ze to napisal nejaky uchylny fetisista a chce citat reakcie ludi na svoju poviedku, najlepsie rovnako fetisisticky zamerane, aby sa pri tom ukajal...normalna zena by to tu nehodila, aspon nie takto napisane.

ebi777

príde mi to ako vymyslené... kvôli štýlu názvu, štýlu písania, tak ako tu už bolo mnohokrát... niekto tu pravidelne píše romány