Nechty... nie umelé ale aby vydržali

Galatea

Záleží od vlastností nechtu - aké ph vylučuje. Mne vydrží lak cca. 5 dní v neporušenom stave, riady umývam ručne. Skús si dať zagélovať svoj vlastný necht - čítala som, ževraj nechty ničí lepidlo ktorým sa lepia tipy, nie gél samotný. No moje nechty napríklad gél nezniesli - jednak velmi rýchlo rastú a jednak sa gél začal robiť bublinky a poodpadal aj sám. Možno je to PH môjho nechtu a možno len nekvalitný gél, neviem. Každopádne na prirodzených nechtoch ti žiaden lak nevydrží dlhšie, keď na to nemáš nechty uspôsobené.

zuska-bluzka

áno existujú podkladové laky, ktoré majú predĺžiť trvácnosť ale aj to záleži hlavne od kvality tvojho nechtu, ja mám napríklad také nechty, na ktorých ak mi vydrží lak 3 dni tak je to zázrak (s akýmkoľveák podkladom) jediné čo ti pomôže aby sa ti lak neošúpaval je gel-lak, môžeš si kúpiť sadu na robenie doma ale ak v tom nie si veľmi zbehlá tak zájdi k nejakej nechtárke ;)

bethani

Ale pytala sa na lak, gel na nechtyn nie na umyvacku -.- a ja ti s tym neviem poradit (tiez mam rovnaky problem) ale kup si v drogerii/cez interbet [avon,fan....] nejaky ten ...nenapadne ma ako sa vola.... proste jeden co sa dava pod farebny lak a druhy co sa dava na vrch.... tie take obycajne stoja aj do 3 eur.... ale su tam aj take tie specialne a tie bezne stoja aj nad 10 eur .... to sa treba na nete po strankach roznych pokukat.... alebo sa opytaj kamaratok ake maju ony skusenosti :-)