Otázky ohľadom prs, menzesu a pod.

Príspevok v téme: Otázky ohľadom prs, menzesu a pod.
buckaa

čauko ľudia, mám pár otázok na ktoré sa ma pýtala kamarátka, no odpovede som nepoznala tak píšem sem...
ak viete poradte...
Má 14, je vysoká a chudá.
1. má malé prsia a je jej to strašne trapne nakolko už všetky jej spolužiačky ich maju o kus vačšie...čí to je?
2. nedostala ešte menzes...takisto riešila to že je asi najvačši zaostalec v triede z dievčenského kolektívu...prečo?
3.nechce to realizovať ale napadlo ju že ked dievča ešte nema menzes tak ako ona či si môže tzv. palcovať...

..dakujem za rozumne odpovede, a prosim ziadne narazky ako že ,,to je trapne,detske,chod sa hrat na pieskovisko" a pod. Naozaj pomozete nakolko sa s tym zdoveruje iba mne.

simonkaa

Chcela by som sa spytat,mam taky problem,ze mam v prsniku cystu a mam s tym ist na operaciu..riesim to uz dlho,ale zajtra mam narodeniny a priatel mi chce dat k narodeninam tetovanie..takze by som sa chcela spytat,ci sa vobec mozem dat teraz tetovat.lieky neberiem teraz ziadne,len wobenzim..nechcem spravit chibu,aby sa nieco zhorsilova preto by som rada vedela odpoved na tuto otazku..dakujeem :-)

Kvety zla

1. genetika. Je mozne ze este narastu, je mozne ze bude mat male prsia po cely zivot. Hlavne chude zeny maju casto mensie prsia.
2. opat, genetika. Rozne dievcata dospievaju rozne. Nemat menzes v 14 je uplne normalne. Ak nedostane menzes do 17, je mozne ze ma hormonalne problemy. Ak sa obava, nech ide ku gynekologovi, ak nechce prehliadku tak sa moze predsa ist len porozpravat, nemusia jej nic robit.
3. ano, sama masturbovat moze, aj ak este nemala prvu menstruaciu. avsak ak by to robil niekto iny, ten niekto iny sa dopusta trestneho cinu kedze este nemala 15 rokov.