Musi mat baba dokonalu postavu?

Príspevok v téme: Musi mat baba dokonalu postavu?
jahôdka 19

Myslim to tak keď chalan si najde babu a musi bit idealna alebo co chalanom fakt vadi keď baba napriklad ma vätšie stehna alebo zadok.
A co vas fakt opudzuje na zenskom tele ale uprimne a poviete si ze tu bych fakt nedal a tak
Co sa vam na babach fakt paci a musi ma ta baba uplne ploche brusko a dokonaly zadok alebo chalan nejako prekusne ked je troska tucnejsia
Len chcem vediet ako velmi si na to chalani potrpia ze ked som troska pri sebe mam vatsi zadok ci by som sa dakemu chalanovi aspon trosku pacila aj ked viem ze niesom nejak pekna. Dakujem za kazdy nazor :-)

redka

bud rada, ze chlapom je jedno, aku ma baba gramatiku :D :D :D preto mas sancu...

a k teme... nie nie vsetkym chlapom sa pacia kostry a modelky.... a nie vsetci idu len po dokonalej krase... baba ma vypadat zdravo... ma vyzarovat iskru a nebyt vypatlana... a vtedy nevadi ked ma vacsie brusko ci prdel...

,&

Môže mat dokonalú postaví postavu ale čo z toho ak ma blbú povahu. A môže mat blbú postavu ale super povahu.
Najlepsie je ak by mala krásnu postavu aj super povahu. Ale takých je málo :(

flegma

och, dalsia zbytocna tema
uz zenske pochopte, ze nemozte sa prisposobit kazdemu podla vkusu
ako sa vravi, na kazdu dieru sa zaplata najde...

LeSante

kazdemu sa paci nieco ine, zbytocne to riesis :) Napr. moj priatel je na uplne chuducke, ale napr. kamarat ma rad "velke zadky" (doslova) :D Ono, moze sa urobit aj neviem aka statistika, v ktorej vyjde, ze trebars vacsine chlapom sa pacia zeny typu "kost a koza" a to azda znamena, ze ty ako baba, ktora je troska pri sebe sa nikomu nebudes pacit? :P jasne, ze nie:) Tymto by som sa neorientovala:)