Detoxikácia pečene

Príspevok v téme: Detoxikácia pečene
vicky_025

Nevedel by niekto poradiť ohľadne detoxikácie pečene? Našla som jednu metódu ktorú treba niekoľkokrát absolvovať ale mierne sa jej obávam.
Našla som ale aj pomalú detoxikáciu- dávať si po dobu dvoch mesiacov 1 lyžicu panenského olivového oleja a 1 lyžičku citrónovej šťavy.
Vyskúšal to niekto? Respektíve viete poradiť niečo iné?

radoslavka

zienky takto to vyzera :) pre lepsiu predstavu :) a ano akoze citim sa fajn, celkovo je mi lepsie, aj som si tak snazila nastavit mozno zivotospravu, nejake cviky a vsetko toto spolu pekne hra :)

adellline

ulohou detoxu je citi sa aj lepsie no aj lahsie aspon tak to beriem ja, no co sa tyka nejakych tych vysledkov, asi viacej by ti povedali vysledky napriklad z krvi, no to asi malo kto potom riesi

lienerka55

to si myslim ze asi skor taka kombinacia ci? ze lahsie aj lepsie :) lebo predpokladam ked radoslavka napisala, ze sa dlhsie necitila vo svojom tele lepsie :)

radoslavka

lajtmannlea vies co to su take kapsulky, mozem to nazvat. no neviem u mna to bolo tak, ze ked som sa uz dlhodobejsie vseobecne necitila vo svojom tele dobre a chcela som to nejako riesit, tak skor takym ze, dam si detox a je to :) myslim ze si to vie kazdy odsledovat asi sam :)

lajtmannlea

to sú prosím ťa nejaké tobolky alebo prášok? mňa by ale najviac zaujímalo, ako vlastne prídeš na to, že takýto detox vlastne funguje? ako sa dajú účinky vlastne zistiť?

radoslavka

colorka no jasne, mne aj kamoska poradil zeen detox tak to :) a inak ano ono je to pravda, ze treba sa vseobecne o seba starat, nejake stravovacie navyky, fyzicka aktivita, ta by tiez vedela dat telo do poriadku :) ale myslim ze aj taketo doplnky je ok uzivat :)

dariniatko

nestaci pri detoxikacii upravit stravu a dodrziavt lepsie pitny rezim alby sa skodliviny vyplavili tak prirodzenou cestou