Tmavšie vlasy - henna

Príspevok v téme: Tmavšie vlasy - henna
Nikky2

Ahojte. Hennujem už asi 3 roky, najskôr to bola bezfarebná henna, potom červená a potom čierna.

Momentálne by som chcela dosiahnuť čo najtmavšiu farbu, no neviem ako na to, keďže mám mnoho červených vrstiev, čierna chytá veľmi ťažko. Vlasy už sú síce viac menej hnedé (na slnku stále červené) no chcela by som aspoň tmoavohnedú. Máte nejaký trik? Počula som o indigu, ale veľa o ňom neviem, len to, že je to zbytočné, pretože sa hneď vymyje..

Keby si zafarbím nejakou klasickou farbou, asi by mi to na hennu nechytilo, že?

Ďakujem za rady

nikky2

Chcela by som sa este opytat ci ta khadi henna smrdi ako ostatne henny? skusala som hene color, lush, obycajnu z predajbylin a tak, ale stale mi smrdeli vlasy :P pripadne viete poradit co pridat aby sa stlmil smrad? hlavne ked sa spotim (v posilke alebo na koncerte) tak to citit, kedze su vlasy mokre, dakujem za rady

berry.haute

Stojí okolo 6 eur (pri kurze 27 czk/eur) na českej oficiálnej stránke, posielajú aj na Slovensko. S klasickou farbou na hennu nemám skúsenosť, ale predpokladám, že stmaviť ti to pôjde. Akurát aby si potom neľutovala, lebo čiernej farby sa nezbavíš :)

nikky2

kolko prosim ta ta henna stoji?
a nevies nahodou ako to je teda s klasickou farbou ked mam vela hennovych vrstiev?

berry.haute

Vyskúšaj hennu od Khadi, chytá tmavo, ja som mala orieškovohnedú a fakt silno chytá. Potom majú ešte tmavohnedú, tú som neskúšala, ale mala by byť ešte tmavšia. Okrem toho je úplne jemnučko namletá, ľahko sa nanáša.

nikky2

Myslíš ze mi to chytí?skusala som pred rokom a pol jeden pramienok blond a jeden tmavý a nechytil ani jeden ani trošku zmeny nebolo vidno neviem ci to fakt nie je preto,ze mam vlasy nabalene hennou uz 3roky :/

nathalia8

daj si najprv chemku,a o mesiac si daj hennu,ja to takto robim.daj si čiernu klasickú,a potom neskor si daj hennu.