Rozchod po 6 rokoch

Príspevok v téme: Rozchod po 6 rokoch
Marakuja

Dobrý deň,
nechcem tu nikoho moc obťažovať, ale mám problém s ktorým už neviem ako ďalej. Mojim problémom je to že priateľka sa so mnou rozišla po 6 rokoch a mňa to psychicky strašne moc ubíja. Ja viem že sme mladý lebo mám len 23 (jej 22) že to prejde, nájdem niekoho iného atď... .Takého som sa od kamarátov napočúval a majú aj v niečom pravdu ale nikto nechápal z toho čo mi povedala, bohužiaľ pre mňa je to neskutočná bolesť a strašná zrada od niekoho koho som požiadal o ruku. Keď sa so mnou rozchádzala povedala že ma už neľúbi a že nedokáže mať za celý život len jedného chalana, že potrebuje odskúšať aj iné vzťahy aby mohla porovnať a nakoniec k tomu všetkému ešte dodala „bola som stebou len z ľútosti“ a že má ma rada už len ako kamaráta. Viem že som spravil počas nášho vzťahu ako také chyby ale nebol deň čo by som si ich nevyčítal a nesnažil sa to všetko napraviť. Samozrejme že keď ona spravila nejakú chybu tak som jej vždy odpustil a rešpektoval to aká je keď chcela isť von nikdy som jej nebránil a podporoval ju. Ja už nemám silu ďalej pokračovať aj keď sa snažím na všetko zlé zabudnúť ale pre mňa 6 rokov z človekom ktorého poznám a rešpektujem a strašne moc milujem niečo vážne znamenalo. Ja neviem či bola chyba vo mne že som spravil pre ňu prvé aj posledné dokonca by som aj umrel pre ňu ak by jej to život zachránilo, aj keď mi kamaráti vravia že toho ešte bude ľutovať ale ja si to bohužiaľ nemyslím a za každú radu ako ďalej budem rád.
Ďakujem

brownie

Laxius

co je skvele na zlomenom srdci , pre BOHA ?

uvedomte si uz, ze nie kazdy musi padnut na hubu aby sa uvedomil, nie kazdy je tak tupy, ze musi zazit bolest, aby si cenil radost a podobne.

chcete LEKCIU?

dobre, Laxius, posli mi 100% svojho majetku, nech dostanes LEKCIU BANKROTU..

beries?

brownie

ved ona sa uveodmi, ked zisti ze aj ine vztahy budu "nuda" alebo ked ju iny zacne bit, co je vysoko pravdepodobne, ze sa spali

vies preco?

lebo muza ktoreho boli rozchod, ju naozaj miloval, keby si to nenapisal ako si napisal, dobre by urobila ze ta nechala, ale tu vidiet, ze je znany nepomer..

co narobis.. zivot je kurva.. a vela zien tak isto.. je mi to luto, drz sa, je vidiet ze si cenny chlap.

maddie

ja súhlasím s Laxius-om. má úplnú pravdu. mám 20 a zažila som rozchod po 4 rokoch. zrútil sa mi svet. bolesť a zlé pocity sú úplne prirodzené a normálne veci a musíš si to v sebe jednoducho nechať prejsť. ale po čase sa všetko začalo vyjasňovať a ja som pochopila, že to bol správny krok,a poviem ti, ten pocit slobody a vlastného sebauvedomovania je na nezaplatenie. a na ostatné vzťahy a aj na iné veci budeš pozerať úplne inými očami. držím palce:)

Marakuja

Ďakujem Vám veľmi pekne, budem sa snažiť stoho dostať aj keď viem že to bude veľmi ťažké. Jediné čo ma vážne na tom zaráža je to že pokiaľ človek niekoho požiada o ruku tak to už má v hlave viac menej všetko urovnané a vie čo od života chce a koho chce mať po svojom boku. Lebo podľa mňa nie je nič zlé na tom mať jedného chalana na celý život a aj keby sa išla zabávať stále by vedela že niekto na ňu stále čaká.
Preto Vám ešte raz pekne ďakujem :).

Hrac

U mna tiez pred rokom sa so mnou rozisla ex po 4 rocnom vztahu, cerstvych 24 som mal a teraz vidim, ze sice to bolelo zozaciatku, ale teraz som rad. Otvori to oci do buducnosti a posilni ta to, malo ktory vztah zo strednej vydrzi aj tak. Bud rad, ze ste nemali dieta a vazne zavazky ;-)

katrinna

Ahoj :) takže viac ako pred rokom som sem písala to isté, čo ty :) myslím, si že aj horšie veci, pretože som sa nakoniec pokúsila o samovraždu, ale to je nepodstatné :) Aby som ti to vyjasnila, s priateľom sme boli spolu 4 roky, vzťah sme pekný nemali, ale taktiež by som pre neho bola urobila všetko, ale jeho to taktiež prestalo baviť, podvádzal ma a našiel si inú, momentálne je s ňou, a mne po viac ako roku začal písať ako ma miluje, že stále na mňa myslí a blá blá blá .. lenže ja už o to nemám záujem :) Možno som stále sama a voči chlapom stále prehovávam určitú averziu ale aj tak som šťastná, pretože som sa oslobodila od spomienok :) A práve preto z môjho príkladu, uvidíš, že to časom prejde, a že tvoji kamaráti mali pravdu, že časom to prebolí, ty budeš na to spomínať v len dobrom, bez žiadnych citov .. ona to bude ľutovať, ale teba to už zaujímať nebude :) Daj tomu len čas, to je všetko čo potrebuješ, a užívaj si, s priateľmi, s rodinou, prebolí to aj láska zmizne ;) Veľa šťastia :)

Laxius

Tak rok kym sa spamatas a potom zacnes vidiet veci triezvo. Je skvele, ze mas tuto skusenost za sebou v takom mladom veku, budes vidiet dalsie vztahy ovela objektivnejsie. Drz sa. Dostal si skvelu leksiu od zivota v skvelom veku. Raz jej za to budes vdacny, ze Ta nechala. A toto nie je fraza. Ono to tak naozaj bude.