Zmena lekára ako často?

Príspevok v téme: Zmena lekára ako často?
Pacient 123

Chcem zmeniť svojho zubára. Koľko krát ho môžem meniť za život? Ide oto ze moja prvá zubná lekárka zomrela a na jej miesto mal nastúpiť zubár o ktorom som pocul nie najlepsie referencie a tak som bral kartu k inému. To bolo pred 6 rokmi. Zubár ktorého mám teraz sa ale akosi pokazil vo svojej profesií a zlajdacil. S mojim boľavým zubom nič nerobí a vraj si bolesť nahováram a zaplomboval iný zub. Viem ze akéhokoľvek lekára môžem zmeniť po polroku ale nebude to divne zdravotnej poisťovni ze zase mením?
Je tu niekto kto menil častejšie lekára z jedného medic. odboru?

Pacient 123

Áno áno viem čo mi chcete povedať poznám to z vlastnej skúseností aj od známych. Ja som chcel vedieť čo nato poisťovňa.
To aký sú zubári vie myslim každý komu zalezi na zdravom chrupe. Niektorí sú špekulanti to je pravda a je len na každom ako to poriesi.
Vďaka za odpovede :)

Jill

Jasnacka memoto to cele vystihol. Im nejde o zdrave zuby, keby ich kazdy mal zdrave tak z coho by ty zubari zili. Oni niekedy aj zamerne zuby neliecia a nechaju ich pokazit.
Pacient len ty si dobre rozmysli ku akemu teraz pojdes.

menoto

nuz aj zubari maju svoju mafiju ktora sa snazi zuby NELIECIT ale UDRZIAVAT v CHOROM STAVE....

problem je v tom ze aj za zubarov sa 95% dostane len a len kvoli tomu ze chcu zarabat peniaze a peniaze nemozu zarabat vtedy ak ludia maju zdrave zuby, tak ludom zuby CHRONICKY UDRZIAVAJU CHORE....
do 60 potom zuby vytiahnu urobia protezu

...A DALSY PAN NA HOLENI....!

ivka113

Tak ako spomínal/a Jill, lekára môžeš meniť raz za 6 mesiacov, a poisťovni je to šumafuk. Na nich fakt nemusíš brať ohľad, hlavne aby si bol spokojný ty.
Ja idem teraz meniť všeobecnú cca po 2 rokoch, pretože s ňou vôbec nie som spokojná - a aj jej to poviem :)
Ale vážne, toto je normálne, len vymeň tak, aby si bol spokojný, najlepšie ak máš od niekoho známeho info, že robí dobre svoje remeslo.

Jill

Lekar sa da tusim menit kazdeho polroka cize aj dvakrat za rok. A co je poistovnu do toho, jasne ze ked niesi spokojny s lekarom, mas pravo na zmenu.