Citalec - účinky

J1A1N1A1

bola som u psychiatra a stazovala som sa že mam neznesitelne bolesti ktore trvaju viac ako 2 roky. Bola som už aj na 2 operacii. Psychiatrička mi povedala že ona lieči hlavu a nie bolesť. Predpísala mi ZYPRASIDON. Ale ten ma natolko rozladil že som nemohla spávať. Tak preto chodim na ambulanciu chronickej bolesti. A je pravda že tam mi bolo povedane že liek ktori by mi mohli predpisat musi kolzuntovat s psychiatrom snát po velkej noci sa to podari a verim ze spolone mi pomôžu. Potom sa ozvem. Ahojte.

neužitočná

Užívam Citalec dlhodobo.. rok som vynechala, ale vrátila som sa k nemu. Veľmi mi pomáha.Je pravda, že občas sa dávkovanie podarí znížiť na pol tabletky, ale vysadiť sa asi už neodvážim bez mojej psychologičky. Ja som rada, že som s tým začala. Moje heslo znie: keď má človek zomrieť z akýchkoľvek ťažkých zdravotných či iných postihnutí lepšie to zvládne s veselou myslou, ako na dne svojich psychických síl... U mňa sa výsledky ukázali po 3 - 4 týždňoch pravidelného užívania....Veľa šťastia...

kablica

v prvom rade sa s psychickymi problemami nechodi na ambulanciu chronickej bolesti, ale k psychiatrovi, to je to zakladne. Kedze si bral(a)olanzapin, boli psychicke problemy zavaznejsieho charakteru a urcite by si sa mal(a) liecit u psychiatra, pricom lekar z ambulancie chronickej bolesti by mal tvoju liecbu konzultovat s psychiatrom... takto to totiz dopadne, ked lekari nespolupracuju a kazdy si ordinuje len to svoje a na ostatne v podstate kasle.

J1A1N1A1

Brala som OPANZAPIN kôli psych. problemov .Po dopravnej nehode som utrpela úraz zlomeniny krčného stavca bolo to v roku 2011 od vtedy som prešla rôznymi nemocničnými zariadeniami včetne psychiatrie, rehabilitácie, kupele a teraz som sa obrátila na ambulanciu chronickej bolesti a tam mi naordinovali CITELAC a LEURAXIN beriem ho 5 dni citim sa stale nervozna , slaba a zle spim ten Leuraxin ma utlmuje tak ho neberiem. Chcem sa opýtať čo ma čaka a neminie ked budem v tejto liedžbe pokračovať stále mám nutkanie na sebevraždu. Ďakujem.