Vône z AVONU

123marry

Presne takú vôňu som hľadala už dávnejšie po ktorej by sa každému zatočila hlava ale bohužiaľ nič také som nenašla :) Mám doma všelijaké aj značkové voňavky versace,gucci, coco chanel,chloe ale bohužiaľ asi len na okrasu skoro všetky sú plné :) nič mi nehovoria :)

jessica151

No neviem či mi uveríte ale presne túto vôňu používam už 5 rokov :-D a chcela by som trochu zmenu...páči sa mi ked niekto vyjde z miestnosti a dalsích par minut ju citim. Mne takyto kompliment nedal ešte nikto :(

123marry

S pánskymi ani moc nie ale aj čo sa týka dámskych radšej kupujem v dm alebo Fann. Môžem si tam každú ovoňať a potom vybrať ;) S dámskych mám úplne najradšej bruno bannani pure woman damske-parfemy.hledejceny.cz , tú používam hádam odkedy vyšla na trh :)

jessica151

Ano presne tuto mam doma ale popravde mi stojí na poličke, akosi ma nenadchla a nebola cítiť. Každopádne dakujem za reakciu :)Z pánskych nemáte skusenost? Chcela by som niečo z čoho by sa mi podlomili nohy v momente ked ju na mužovi zacítim :-P

123marry

Ja som už z avonu vyskúšala dosť voňaviek , najnovšiu mám teraz túto www.avon-online.sk ... mne sa páči ale podľa mňa každému sa páči niečo iné niekto ma rád korenisté niekto sladké.Toto je skôr taká sladká vôňa.