komplex z malich prs

Príspevok v téme: komplex z malich prs
pupu

ahojte....mam takyto problem mam priliz mini prsia mam 21 a mam nulky:D ...akoze je mi smiesno ale vzdy si hovorim ze oto neide ale i tak chlapcom aj tak zalezi ako pocujem na velkosti oni tiez niesu krasavci zase vsetko nemozem mat kraasne...daco tam je ale minimum:D hehe...tablety nechcem ani nic nosievam podpiru aby som tam aspon nieoc mala:)) ...takze vazne vam nezalzi na vzhlade ale to co v tej zenskej vo nnutri je?:)..please reagujte nato... som starsne zvedava:D

jacquelin

co fuurt kozy riesite?? sak jake mas take su dobreee.. ja tees nemam zadne a ras mi jeden chalanisko povedal ze mam najkrajsie prsia ake kedy videl a mal okolo 30 rokov...takze ich videl zrejme viac...aj ja mala predtim komplexy ae tak co..ziwot ide dalej a kozy su nepodstatne dolezitejsie su ine miery ako pas, boky a nožuurence...a kebz ix mala velke by som nidi newedela ci ma chalanisko ce koli kozam alebo koli mne samotnej..bud rada aka si..

madmac

u istej skupiny chlapov velke kozy zavazia u istej velmi nie. Ale v kazdom pripade to mas tazsie z takymi malymi, ale mozes natrafit na cloveka, ktoremu to proste vadit nebude.

tribio

pravdu máš aaaninka. Ja som tiež s dievčaťom, ktoré som na prv ý pohľad nepovažoval za pekné ale neskutočne ju milujem kvôli jej krásnemu srdiečku. Vonkajšia krása je pominuteľná, tá vnútorná je s nami celý život :o)

aaaninka

Podľa mňa je jedno, aké sú veľké prsia. áno, chlapi sa radi obzrú za veľkými, ale (podľa ich slov) im ozruty pri sexe zavadzajú. A či záleží na celkovom vzhľade? Neviem, ja mám priateľa, ktorého ked som videla prvý krát, som nepovažovala ani na 10% za pekného. Skôr sa mi nepáčil vôbec... A teraz ho milujem, som s ním šťastná a vôbec nepozerám na vzhľad, ale na srdiečko... A myslím si, že aj veľa "normálnych a dospelých" mužov takto isto pozerá na svoju lásku...

aninie

Tak aj ja pridám jeden subjektívny názor :o) čím je muž vyspelejší, zrelší, tak sa až tak na vzhľad neupriamuju :o) Mal som partnerku , ktorá mala veľkosť 5 a momentálne mám partnerku ktorá ma tiež 0, niečo tam má ale je to ok, vôbec mi to neprekáža lebo je omnoho vásnivejšia ako tá s 5 :o)

drycounty*

jasne ze zalezi na vzhlade..kto vravi ze mu nezalezi tak klame...ale pre tych uvedomelych urcite neni na prvom mieste tak to ams v pohode

ffff

ja budem hovorit za seba.
Pre mna je najdolezitejsie aby ma moja partnerka milovala,bola mila a mala dobre srdiecko... a neni dolezite ci ma male alebo velke prsia.