Problém s kolenom

Patuskaaa

Neskusala si pit Aloe vera gel na klby ??? poznam troch ludi, ktorym sa zdavotny po cca 3 mesiacoch polepsilo :) a je to 100%na priroda

nordic

Rara555 neviem ci je to este aktualne ale odporucal by som ti vysetrenie u doktorky albertovej. je to alternativny liecitel a ma ambulanciu v blave. kedysi som k nej chodil velmi mi pomohla prave s kolenami. ako tu citam tak mala vraj nejaky uraz tak som si neni isty ci momentalne pracuje ale zisti si. u ortopedov som velmi nepochodil a hlavne ma pan doktor presviedcal ze to je uz navzdy. ze uz budem len viac a viac krivkat.pritom do mna pchal lieky a neviem na co ked vlastne ani nepomahali. neviem kolko mas rokov, ja mam 37 a nemyslim ze uz v tomto veku ma byt clovek invalid.

koleno10

Dobry den,
chcem sa spytat mam 14 rokov posledne 2 roky som narastol asi aj 20 cm a teraz mam okolo 180cm hram volejbal a od zaciatku prazdnin ma strasne zacali boliet kolena ale paradox je ze ked doma len tak som a potom sa zodvihnem vtedy je to najhorsie na nejakom beachvolejbale ani nie ani na normalnych treningoch ale ked po dlhsej dobe vsaten tak to sa poriadne ani neviem udraz na nich. Mam ist najprv k pediatrovi a potom k sportovemu lekarovi ci ku komu skor a tak??

Rara555

Brala som aj tabletky ale z nich mi bývalo zle a tak som ich nahradila druhými ale mám taký pocit, že mi ani nezaberajú..