Stop chudnutiu

Príspevok v téme: Stop chudnutiu
merchris

Ahojte, ja mám taku trošku divnú otázku, ale čo mám robiť aby som už nechudla? :D od asi mája som schudla z 59 kg na 49 pri výške 165 cm. Jem zdravo, pretože si chcem váhu udržať ale povodne som chcela schudnuť na takých 52 kg, ale ono to ide stále dole, samo. Môj jedálniček približne:
R: jogurt
D: ovocie (jablko, mandarínka)
O: hocičo len nie vyprážané
O: niekedy oriešky ale iba trochu (vlašské, pistácie, arašidy), občas ovocie ale inokedy nič
V: najčastejšie cottage cheese so zeleninou a syrom, alebo zeleninový šalát so syrom, raz za čas si dám tousty
Sladkosti nejem vobec, iba čokoládky z adventného kalendára :D, pečivo nejem, pijem ovocný čaj s medom.
Co mám robiť inak? ved nejem málo :) vopred dakujem

merchris

Noo tak športujem, robím box, 2 x do týždňa sú to kondičné ale aj posilovacie tréningy. Jogurty jedávam ochutené nizkotučné, jogobella light alebo niekedy biely s cereáliami. A mám 17 rokov. A akých bielkovín mám pridať? :) áno, jogurt mi v pohode stačí, ved si potom za chvílu dám ovocie. Ale ked som doma, cez víkend, tak nejem jogurty ale si dám kludne nejaký sladký koláč s kakaukom :D

odpovedam

Presne tak. Strasne malo jes. Ked tak, pridaj viac bielkovin a tuku a cvic - porastie ti svalova hmota, vyformujes sa a zlepsis si kondiciu, zdravie i hormonalnu sustavu.

656sima656

ahoj, mám otázky, športuješ popri tom? Aké jogurty jedávaš ? (ochutené, 3% tuku,....) samozrejme treba to trochu priblížiť tú tvoju stravu, aby sme prišli na to kde sa to dá poupravovať.... A prosím ťa, tvoj vek?