Darček na Vianoce

Príspevok v téme: Darček na Vianoce
changes

Čautéé, potreboval by som trošku poradiť vo vzťahu, ako všetci viete, idú Vianoce a darčeky treba kupovať :) no s priateľkou sme sa možno tak pred mesiacov dohodli, že si nebudeme nič kupovať, ale si spravíme deň, keď budeme spolu celý deň. No mne to aj tak nedá, pýtal som sa jej na to, že čo by tak chcela, no ona na to že spolu \"nechodíme\" ale veď aj kamoši si kupujú darčeky :), premýšľam nad nejakých pekným prekvapkom, kde by som jej kúpil plyšáka, šli by sme niekam do reštiky a nechal by som ho doniesť obsluhou, aby o tom nevedela, že som jej niečo kúpil. Zaujímal by ma názor aj ostatných na to, tak ak máte čas, prosím vyjadrite sa :) diky moc.

Laxius

Plysaka nekupuj. Kup jej nejaku knihu. v dnesnom internetovom svete to asi nie je uz v mode, ale evidentne o nu stojis a ak chces zaposobit, kup jej nejaku peknu knihu a samozrejme donho daj venovanie! Ked Ta ziadne nenapadne, tak to robim tak, ze si knihu prelistujem a najdem v nej myslienku, ktora sa mi paci a ktore pohladu dusu, idealne zensku. A tu myslienku dam ako venovanie. Obcas je "menej" viac, restiku by som neriesil. Nie sme v americkom filme a nieco co da obsluha je neosobne.

Hrac

Ak je to vztah ako pises ty, tak jej kup nieco male. Ja mam pre svoju rucne vyrobenu sosku jej naoblubenejsieho zvierata :)

Ak je to kamaratstvo ako ti povedala ona, tak jej nekupuj nic ;)

philips

Plyšák je podľa mňa dobrý nápad. Ja som ho chcel dať tiež svojej priateľke, len nevyšlo to. :-(

Neviem, či 24. 12 nájdeš nejakú otvorenú reštiku.