Cysty v prsníku a HAK

Príspevok v téme: Cysty v prsníku a HAK
hviezda01

je pravda,že sa HAK nesmie užívať,keď mám cysty v prsníku?..užívam HAK,a mám na prsníku fibroadenóm,aj cystu,lekárka vie,že užívam HAK,ale nepovedala nič,kamarátka chodí k inej lekárke,ktorá jej to riazne zamietla,vraj,keď su v prsníku akékolvek hrčky,či zhubné,alebo nezhubné,antikoncepcia sa užívať nesmie..tak ako to teda je?

RNG

Lekari vedia len to, co ich naucia v skolach. A skoly a ucebnice su kotrolovane farmaciou. Takze kto nestuduje ine zdroje=alternativne, tak ti bude tvrdit, ze HAK je neskodny. To je samozrejme ale loz, ktoru ucia na medickych fakultach. Dokazom toho je dnes vysoky pocet rakovin prs, ktory pred HAK nebol ani zdaleka taky. Takze kecy okolo dedicnosti su len kecy.

hviezda01

tot mi odpovedal lekár..a teraz mi povedzte,kde je teda pravda..Hormonálna antikoncepcia je pre prsníky a ženu , ktorá nerodila, bezpečná aj pri 10 ročnom užívaní. Keď žena porodí a kojí, žľazové bunky v prsníku sa zmenia na "odolnejšie" proti nádorovému bujneniu a potom môžete užívať antikoncepciu až do prechodu. V zásade sa dá dá povedať, že ani na prsníkové cysty ani na fibroadenóm nemá hormonálna antikoncepcia nežiadúci účinok. Pri týchto nálezoch stačí u Vás kontrola sonografie prsníkov 1x ročne.

RNG

Pribalovy letak obsahuje len to, co sa im uz nedari zatajit. Ale lekari veselo predpisuju HAK a mnoho z nich uz bolo pre prilisnu skodlivost odvolane, pri com lekari nijak necitia zodpovednost za to, ze predpisovanim poskodili statisice zien. A farmacia tiez tvrdi, ze za to nie je zodpovedna, ani kontrolne organy, ktore tieto "lieky" povodne schvalili....
Pred 100 rokmi nebola rakovina prs ani u jednej zo 100 zien, dnes je napr v Anglicku az u jednej z osmych. Ale samozrejme za to nie je nikto zodpovedny, hoci cysty a rakoviny prs su sposobene zamorenim a hormonalnymi zmenami, tj neprirodzenymi najma, sposobenymi chemikaliami, imitujucimi hormony.
Som zvedavy, kolko zien by bralo HAK, keby vedeli, ze sposobuje u mnohych po case rakoviny prs a maternice???

hviezda01

No ja som tiež doteraz užívala,aj lekárkao tom vedela,a nepovedla mi,že by som ju mala vysadiť,ale tolko som o tom počula,že neviem,či ju užívať naďalej,alebo radšej ne