Liecenie rakoviny pomocou MMS/CDS

katkager

Ahojte, ja mám rodičov, ktorí sú v strednom veku a už sú obaja onkologickí pacienti. Ani pri diagnostike ochorenia, ani počas priebehu liečby nebol nikto kto by im pomohol ani poradil ani ohľadom dostupných príspevkov, dávok ani sociálnych služieb v zákonnej rovine, rozhodla som sa písať o tejto téme diplomovú prácu s názvom: Možnosti sociálnej práce pri pomoci so zabezpečovaním sociálnych potrieb ľudí s onkologickým ochorením.

V rámci práce budem robiť výskum zameraný na pomoc ľuďom s onkologickým ochorením v rámci skvalitnenia ich života. Preto chcem poprosiť všetkých, ktorí trpíte onkologickým ochorením (alebo ste 3 roky po liečbe), či by ste mi pomohli a vyplnili dotazník k výskumu : docs.google.com
Mojich rodičov to síce nevylieči, ale pevne dúfam, že to prinesie viac možností pomoci pri zvládaní tohto ochorenia. Ďakujem všetkým, ktorí budú takí láskaví a zapoja sa. Dotazník je anonymný.

Jaja15

Jenny. vedci alebo teda výskumníci by sa jedným dvomi prípadmi nezaoberali....Vždy sa robí štúdia pri min.1000 pacientoch a skúma sa úspešnosť látky na jednotlivých pacientov rovnako ako aj pri rôznych druhoch rakoviny a štádiách ochorenia....Každý sme iný - pri rovnakom druhu nádoru a rovnakom štádiu ochorenia môže daná látka pri rovnakom užívaní niekomu pomôcť k vyliečeniu, niekomu k udržaniu stavu a niekomu nepomôže vôbec...takže ak by aj výskumníci mali pár zdokumentovaných prípadov nie je im to k ničomu lebo musia robiť štúdiu na dobrovoľne testovaných pacientoch, musia byť vytvorené skupiny na rôzne druhy rakoviny, rovnako ako aj na rozdielne štádiá ochorenia....robí sa to zväčša pri nových druhoch klasickej liečby, či už biologická liečba alebo chemoterapeutiká, žiadny onkolog ti to nepôjde robiť pri MMS....pri každom druhu rakoviny a štádiu ochorenia platí - maximálne posilovať imunitu najlepšie prírodnými prostriedkami

Jeny

Ja by som len chcela poprosit ludi,ktori sa pomocou mms vyliecili,aby dali svoju kompletnu zdravotnu dokumentaciu (od zaciatku diagnostiky,vsetky sposoby liecby, zaznam o ukonceni medicinskej liecby, presne datumy kedy sa zacali liecit pomocou mms a pod.)k dispozicii mediam, vedcom,vsetkym,ktori robia vyskum a hladaju nove lieky na vazne choroby.Ak je to pravda, mozete pomoct milionom ludi na svete spristupnenim tychto informacii.Ja keby som sa vyliecila-pomocou cohokolvek-zverejnila by som krok za krokom cely priebeh mojej choroby aj liecby.Inak su to len prazdne reci typu "jedna pani povedala"...alebo "poznam jedneho kominara","mojho kamarata sesternicin manzel"..tu su potrebne presne mena, konkretne osoby, dokazy!!!

SadP

rozhodne to funguje... neboj, casom sa to dokaze...

niekedy nestaci samotne mms, treba pouzit viac kur naraz, zalezi od pripadu ku pripadu. Ale minimalne to podpori kazdu liecbu, a zvysi sance na vyliecenie, okrem anti-oxidacnej liecby samozrejme, tu treba pri mms vynechat.

ta vec je len o tom, ze to dokaze zruinovat cely farmaceuticky priemysel, tak proti tomu zbroja mis-informaciami a klamstvom, ako len mozu.

SadP

Ja zase nechapem, ako moze niekto verit lovcom sarlatanov...

kazdy kto ma pred menovkou mudr alebo take nieco je len predajca farmaceutickych liekov, biznisman, nic viac.

MMS by ich zruinovalo, aj ich uzitocnost, jasne ze nechcu verit, ze to tak je, lebo sa stanu zbytocnymi ludmi.