Ako si našetriť peniaze?

Príspevok v téme: Ako si našetriť peniaze?
lala270

Čaute , som študentka, ktorá je posadnitá módou a kozmetikou. Musím si stále kupovať niečo nové , no chcela by som hrozne našetriť si nejaké tie peniažky... No nejde to... Keď niečo uvidím , čo sa mi páči a už sa šiahám po penaženke , no potom zistím že už na to nemám.. neznášam ten pocit. Vreckové mi absolútne nestačí .. Ako sa mám konečne skrotiť a našetriť si na iPhone 5S ?

lenulik222

ahoj píšem neskoro ale tak !!!
dnes som mala kružný deň lebo lebo som si kúpila hru The Sims 3 a mám starý pc! Chcem si našetriť 690 eur ale ako pls poradte mi :( :)

soffa

tiez nie som zastanca novych veci(elektornika)aj ked mam tv,mobil ,nb,a ine vecicky.ale dovolenka musi byt,kazdy rok;-)))clovek ma super zazitky ,spozna novych ludi,svet je hrozne krasny.a ma navyse spomienky ktore mu nikto nevezme.na to mi nie je luto vyhodit peniaze,za elektroniku ano;-)))

lala270

Dik za radu , ja viem som dosť náročná .. ale tak zatial mi moj mobil ide a ten iPhone sa mi hrozne páči , no v tomto štáte to proste nejde, počkám si až kým uplne dospejem a potom si ho raz možno sama zaobstarám. Predovšetkým ďakujem všetkým , dík za radu :) .

_meno

ahoj lala270

z toho co pises im pride ze sa zvlastne divas na svet.

niekam patris, tvoja rodina je niekde zaradena, pomaha druhym, navratnost je vo forme nepenaznej (znamosti) a penaznej (prostriedok vymeny).

z toho co pises je kvazy jedno aj keby si sa narodila sejkovi, ak minies peniaze do posledneho centa, je jedno kolko ti predtym dali, akoby sa takmer vobec neovladas.

jednoduchi ludia maju tendenciu zit nad svoje pomery .. maju sklop skor k utracaniu penazi a nenavisti/ignoracii k ludom

zial je to taky paradox, ze stale nic nerobim a chcem stale viac penazi (take ciro slovenske :)

aj toto:
'ja nechcem iPhone len aby som bola "in". No a až teraz som si uvedomila že 700 eur'

ako ty moja zlata vies naplno vyuzit telefon ktory tak velmi potrebujes, ked nevies o nom ani taku zakladnu vec ako cenu? :D

rozmyslaj prosim ta nad cim chces ty sama .. ale nie len nad tym ti ukazuju aby si videla :)

-a ano, oplati sa ti ist viac do GB robit, vyuzit vyspelejsi stat a tam si kupit telefon vyssich rad za ovela nizsie percento platu ako na sk.

pekny den

lala270

No.. ja nechcem iPhone len aby som bola "in". No a až teraz som si uvedomila že 700 eúr len tak na mobil nenašetrím :D Ale teraz naozaj musím porozmýšlať , či pôjdem radšej do anglicka alebo kúpim iPhone..

ebi777

zbytočnosť,
človek, ktorý si na ten iphone sám nezarobí, necíti tú váhu zbytočnosti vyhodiť len tak 600 - 650 e za kus hliníka
viem podľa seba :-)

zbytocnost

naco ti je predrazena tazka tehla len aby si bola akoze in ?som predajca a zaujimave je ze tie iphony si kupuju v podstate decka co setria dlho predlho alebo im kupia rodicia je to uplna zbytocnost tak ti poviem radsej vycaluj 600 e za tie handry alebo si odloz na dovolenku zazitky su viac