Trojuholnik.. ja, on a..

Príspevok v téme: Trojuholnik.. ja, on a..
1.kvetinka.1

ako by som začala.Mám priateľa s ktorým sme spolu 5 mesiacov.Čoskoro to bude polrok.. áno,mám ho rada,i keď niekedy mám pocit že mi nevenuje toľko času akoby som chcela alebo že je trošku iný čo sa týka chovania ku mne ako tomu bolo na začiatku.Všetko si to však vyrozprávame.Mávam obdobia kedy neviem či ma ľúbi,pýtam sa ho na to a vždy mi odpovie kladne.Snaží sa niekedy viac niekedy menej...Lenže.. no už zopár rokov asi 5-6 mám jedneho super kamarata.Nazvem ho Laco.Som s nim takmer kazdy den,bavime sa rozprávame...a ide o to že ma ľúbi.Som si tým istá,viem to.Pred asi 4 rokmi mi to aj povedal,lenže ja k nemu nič necitim iba to kamaratstvo.Z jeho strany je to trvale,dokazuje mi to den co den.Hlavne v tazsích situáciách.Spravil by pre mňa snáď i nemožne,lenže ja ho neľúbim. Akože,,Laco,, má takisto priateľku,no neľúbi ju.Oklamal ju že má školu pritom čakal som mnou na môj bus.Každým dnom je ku mne pozornejší.Môj priateľ o ňom nevie,mám mu to povedať?Môj priateľ sa ku mne taktto nechová,nerobí pre mňa toľko.No ja ho ľúbim.Je to takí trojuholník, ja mam priateľa,a kamarata ktorý chce mna,pritom ma tiež priateľku.Co by ste robili na mojommieste? Poslednu dobu casto rozmyslam,cii ma vôbec priateľ ma rad,a ci ja jeho.Nepodrzí ma ked to potrebuje,a ja sa vzdy obrátim na niekoho iného s mojimi problémami než na jeho,na jeho rady..vo vztahu je to asi chyba nemyslíte?Sory za chyby ale píšem to veľmi rýchlo.Z tejto situácie som celkom zúfala,lebo viem že kamarát ma ľúbi viac než môj priateľ,lenže ja nedokážem ľúbim kamaráta,ktorého si iba vážim a ľúbim priateľa ďakujem.

_meno

Ahojte

Clovek robi take cinnosti, ktorych vysledky ho tesia.
Ked ide niekto na ryby, okrem rybacky je pocet ryb spatnou vazbou jeho snahy.

Kamarat ma rad teba, zrejme aj bez spatnej vazby.
Ty mas rada svojho priatela , ale nie bez spatnej vazby.

Nvm, prepac ale riesenie ma napada novy partner, ktoreho by si ty mala rada (zrejme tvoj kamarat nema vlasnosti ktore ty preferujes) a on by viac ukazoval ze ma rad teba (tvoj sucasny priatel to nerobi).

Lebo ako pise phoe, mas kvazy vsetko..akurat chces este lepsie..preto noveho este lepsieho cloveka mozes najst :-)

Hmm napriklad ja teraz riesim kedy ma clovek nieco rad.. ak by napriklad tvoj priatel mal moznost na teba sa pozriet ocami kamarata, zacal by si ta omnoho viac cenit ...na druhej strane ak by si venovala viac casu kamaratovi, mozno v nom nieco dobre objavis.

1.kvetinka.1

sweater.. zamýslam sa nad tym uz dlhsiu dobu ze ho nelubim. Nepodrzi ma ked to potrebujem,nevypocuje.Nejak to zo mna vyprchalo preto ako sa chova alebo skôr nechova.A tak uvazuje,či ma ma rad,ked sa takto sprava,a tym padom ci vlastne mam rada ešte ja jeho.,

phoe

Lubis chalana ktorý sa nechova ako tvoj kamarát ktorého ale nechces ...klasika, čo chceš poradit ? Uzivaj si čo máš a neries lebo nebudeš mať nič.

doubledog

to nie je trojuholnik, ale mnohouholnik.

nejaka baba miluje tvojho kamosa, ten teba, ty svojho priatela a ten mozno zas niekoho dalsieho.

sweater.

neporadim ti co robit. jedine co viem, ze zeny si presne ako ty myslia ze chcu chlapa takeho ako 'laco', ale skutocnost je ina. preco si myslis ze ho nelubis...?