Sam na silvestra?

Príspevok v téme: Sam na silvestra?
clear

pravdepodobne budem sam na silvestra, nemam prakticky ziadnych priatelov a nebudem mat s kym ist von oslavit novy rok, mal som frajerku, ale rozisli sme sa a teraz budem sam, mam jedneho kvazi kamarata, ale ten si asi najde nejaku partiu, kde radsej stravi posledny den v roku je na to niekto podobne? niekto kto bude kvasit doma? co budete robit?

toso

Aj so mnou sa rozisla priateľka ,25 decembra mi zas zomrel dedko a sice mám perfektnich priatelou z ktorimi by som silvestra mohol stráviť za jedného z nich som zobral nočnú v práci a teras tu čakám kim odbije šiesta hodina ráno , ties som tu sám a je to pre mňa dosť divni silvester

Sarah8

phoe a nepomýlila si sa? Polnočná omša je na Štedrý večer o polnoci alebo aj o 11-te ) Po Silvestri je potom Novoročná omša, nie ?

Že by som sa mýlila ja ? :-)

phoe

Chod na polnocnu omšu, tam bude ľudí habadej. Ja by som išla radsej na nejakú budhisticku, ale čo už ked žijem v kresťanskej krajine. To ste vedeli, že kňazi majú platy z nášho rozpočtu ?

samanavianoc

Zlatko, ja budem sama na Vianoce. 6000 km od mojej rodiny. A nema depku. Ber to ako normalny den, kazdy iny den v roku.

vicky_025

nuž neviem či deprimovanosť tak všeobecne pomáha k hľadaniu partnerov :)
ale ak sa rozhodneš vidieť len samé negatíva na tom, že si momentálne bez priateľky, nikto ti v tom nebráni :) akurát často záleží viac na postoji človeka ako na samotnej situácii ;)

clear

ten vztah prisiel po velmi dlhom case, takze samoty bolo az az... a teraz znova... a navyse som spolocensky clovek, co sedi doma... fakt neviem najst pozitiva na obdobi, ked som sam ako prst :)