Nešťastná láska

nathalia8

ja som sa prvyx zalubila,mala som 18,a po 5 rokov koniec.
Bolo to velmi tažke zabudnut,vieš prvá velka láska,tak 10 rokov sa zbytočne trápit to je dost na hlavu-ale on sa po 5 rokoch ozval,a este sme sa dali dokopy,ale uz to nebolo ono,potom definitivny koniec.Neskor som sa dozvedela,ze mal mna,aj nejaku inu.Raz som ho šla navštivit,a on neotvoril,zvonila som na zvonček pri bráne,dvihol telefon,a ked sa dozvedel,ze som to ja ,neotvoril,povedal,ze ma navštevu-potom vraj to bola mama,ale ja nie som hlúpa.čo už,som rada ze to uz je za mnou.

Cindy353

dakujem.. a vam sa to za kolko podarilo? lebo ja uz rok takto trpim ako kon..
psychologicka povedala ze to nie je laska ale zavislost. a ze toho sa neda zbavit, iba nahradit inou zavislostou..
on so mnou nekomunikuje vobec, zablokoval si asi cisla, iba zvoni a mozem nechat odkaz. neviem ci sa mu aj nieco nestalo, ked vobec neodpoveda.

nathalia8

je to zbytočne sa takto trápiť,ja som tiež tak bývaleho milovala,ale až 10 rokov,to som mala 23.Čím skor zabudni nanho,je to pre teba len to najlepšie.Nájdi si niečo čomu budeš venovat svoj čas,aerobic,varenie,pečenie,čítaj knihy,alebo tu na nete si nájdi niečo,aby si pochopila,ze je zbytočne sa trpit pre jedneho,ktorý nestal za to,nelubil ta,nevážil si ta.

anjelik *

Cindy, každou jednou spomienkou na neho posilňuješ jeho obraz vo vlastnom vedomí. Ako keby si znovu a znovu nanášala farbu na to isté. Táto spomienka sa stala dominantnou a pre jej jas, lebo ju sýtiš vlastnou dušou, nie si schopná vidieť už nič iné. Nemiluješ ho, miluješ túto spomienku, ktorú si o ňom sama vytvorila. Pretože je tvojou súčasťou, si to ty. Ak sa chceš prestať takto ďalej týrať, musíš to zastaviť. Vedome odkláňať svoju pozornosť inam. V opačnom prípade ťa to úplne pohltí. A asi jediné, čo ti potom pomôže, bude chemické nastavenie...to znamená lieky. Ale rovnako dobre si to schopná urobiť ty sama. Proste prestaň plytvať vlastnou dušou na niečo, čo nemá hodnotu. :o)