Mám ho pozvať, a kam?

Príspevok v téme: Mám ho pozvať, a kam?
BeBe28

Poznám jedného chlapca už asi od narodenia, no za posledných 7 rokov sme sa nevideli, pred tým sme boli veľmi dobrí kamaráti, no neviem ako ma berie teraz.
Pred mesiacom si ma pridal na fb a tento týždeň mi napísal, a neviem ako si to mám zobrať ale myslím si, že sa mu asi páčim. V pohode sme si písali a on mi potom napísal že som pekná...

A tak som sa chcela spýtať, či nebude trápne ho niekam pozvať, a ak áno kam? :)
(Mám 15 a on tiež)

BeBe28

Derie, no tak aj preto sa pýtam, ale keď ho nepozvem, tak to nezistím...

Ale myslím si, že asi nechce so mnou chodiť, síce keď si píšeme tak to tak vizerá, ale predv včerom si pýtal odo mňa môj skype, tak som mu ho dala, a on si ma hneď požiadal. Keď som jeho žiadosť prijala, tak hneď na to si o 3 minúty zmenil meno -- Aďuškin .... :*
...Ja neviem kto je tá Aďa ale dal tam aj tú pusinku :(( čo to môže znamenať?

Naray

Čo tak kino ? V poslednej dobe tam beží aj pár dobrých filmov, a ak by sa ti náhodu stalo že by si sa s ním nemala o čom rozprávať tak je tu ten film. Alebo, na fb má predsa označené nejaké veci ktoré ho zaujímajú to máš hneď ďalšiu alternatívu. Môžeš to použiť ako taký záložný plán.

Hrac

kludne ho pozvi von :-)

a kam? ono to zavisi podla mesta/dediny, ale prechadzkou nic nepokazis :-) ak vam bude zima pri prechadzani sa, zastavte sa kdesi na caj/horuce jablcko a pod.