Podkožné akné,ako sa ho zbaviť?

Príspevok v téme: Podkožné akné,ako sa ho zbaviť?
adusha

Dobrý deň. Chcela by som vás poprosiť,či by ste mi nevedeli poradiť ako sa čo najrýchlejšie zbaviť podkožného akné. Spravilo sa mi na lícach,také väčšie červené fľaky,zatiaľ to nebolí,tak zrejme nie je veľmi zapálené. No veľmi ma to hnevá,chcem aby čím skôr zmizlo ale neviem ako na to :( Je možné že sa mi tvorí kvôli tomu,že teraz jem viac sladkého,koláčikov,majonézový šalát atď..? Mimo sviatkov takto nezvyknem jedávať. Ďakujem za rady :)

redka

skus vylucit vsetko mucne, mliecne vyrobky, sladkosti vsetkeho druhu... jedz len zeleninu a bielkoviny (kvalitne masko, ryby, vajcia)... z mlicnych ak uz musis si vyberaj len tie kysle - tvaroh, jogurt, bryndzu, acido, kefir...

Proti Akne

Odporúčame Vám navštíviť aj našu stránku: www.protiakne.info kde vychádzajú pravidelné tipy a štúdie so zameraním na liečbu a prevenciu akné.

Sejla

Choď do lekárne a kúp si ichtyolovú masť na noc - tá vytiahne zápal na povrch, a zinkovú masť - tá akné vysuší. Počas liečby nech ťa ani nenapadne vytláčať. Ak cez deň chodíš medzi ľudí, výborný produkt je na toto od biodermy "sébium al correcteur 2 in 1", ktorý lieči a zároveň perfektne kryje. Za pár dní by malo zmiznúť a na vysušenú kožu z liečby použi masku z mŕtveho mora.
Na prevenciu tvorby akné sa vzdaj sladkostí a cukrov, korenených a prislaných jedál, fast foodov a polotovarov, jedál s farbivami a rôznymi emugulátormi (nauč sa čítať zloženie na obale v obchode), naopak, ak varíš, na dochutenie uprednostni bylinky, ďalej obmedz spotrebu syrov (a ak už, tak mozzarela, parmezán, tofu), mlieka a mliečnych výrobkov, červeného masa a samozrejme údenín. Nezabúdaj na pitný režim, minimálne 2 l čistej vody + začni piť bylinkové čaje - striedaj žihľavový a zelený, prípadne občas púpavový. Ak chceš brať vitamíny v tabletách, tak zvýš dávky vitamínu A a D.