Som príliš rozmaznaná?

Príspevok v téme: Som príliš rozmaznaná?
čolet

Poslednou dobou si dosť všímam moje správanie, mám pocit, že už hraničí s rozmaznanosťou. Mám úplne všetko, čo chcem, po čom ukážem... Doteraz som si to nevšímala, ale hlavne teraz na Vianoce mi to tak prišlo, že keď sme sa s kamarátkami rozprávali, čo by sme chceli tak ja som dostala všetko čo som chcela a oni nie. A tak je to vždy a začínam mať výčitky. Ale o nejakú vec, či peniaze vždy poprosím, nie som drzá. Neviem, či chápete ako to myslím... Stretli ste sa s niečím takým?

3peat

Poznam jednu, co vsatko ma, co vsetko dostane od tatika no i napriek tomu je to ta naj-najfajnejsia holka siroko daleko

kiarka

pokial nie si drza,nemas vlastny prijem a rodicia maju s teba radost nie si rozmaznana
skor je na tebe sympaticke,ze si sebakriticka a uvedomujes si a vazis co od rodicov dostavas

Dadula56

Zavisi od toho, na co si ukazujes a co chces. Ak chces nove ponozky a kamaratky najlepsie telefony, tablety a ine veci, tak potom si vzor skromnosti. Ak je to naopak, tak potom si rozmaznana. Odhadujem, ze vek je este nizky, cize pripadne problemy sa dostavia az neskor. Alebo aj nie, deti velmi bohatych rodicov maju aj v dospelosti vsetko a nemusia prstom pohnut. Otazne je, ci su aj stastni...skor mi to pride, ze ani nie.

lilyiankaa

podľa mňa všetko nemáš, ale na to prídeš až neskôr ..neverím tomu, že ak ukážeš raz na nejaký dom, tak ti ho rodičia kúpia ...