Nemám prsia

Príspevok v téme: Nemám prsia
Lenka 369

Ahoj!Volám sa Lenka a mám 13 čoskoro 14 rokov.Ide o to že nemám prsia.Poviete si ach veď oni dorastú.Ale mňa to už dlho trápi..Každé dievča v mojej triede ba dokonca i v škole má prsia.Je mi tak do plaču,keď vidím tie piatačky a ja ôsmačka a plochá hruď ako doska :/.Viem,je to hlúpa doba..Zistila som to hlavne vtedy,keď jeden spolužiak povedal pred celou triedou: "Kokos šak ja mám väčšie cecky jak Lena." A najhoršie je na tom to že je to pravda.Vy si neviete predstaviť ako som sa v tedy cítila :( ..Mám 45 kg,nemyslím že som veľmi chudá,ale je tu jedna taká vec,prečo ich asi nemám..Narodila som sa predčasne - o dva mesiace skôr.A tak som si vydedukovala, že je to tým,lebo nie som vyvinutá ešte tak,ako ostatné deti.Určite si myslíte,že dievčatá nosia vycpávky,ale to nie je pravda!Ani push-upky alebo ako sa to píše..Je mi z toho hrozne že nie som ako ostatné dievčatá. :/ Neverím tomu,že ich niekedy budem mať..aj keď si hovoríte že mám len 13..Ale mať nulky? :D :/ V takomto veku nie je normálne mať prsia ako lentilky -.-..Push-upku,vycpávky a tak ďalej isto nebudem nosiť..Prosím vás poraďte mi..Čítala som,že by som mala viacej jesť,aby som jedla mäso a tak ďalej aby sa mi tam nahromadil tuk.Ale veď mi máme mäso každý týždeň v nedeľu!Poprípade jem ešte cez týždeň hydinové párky,salámu či šunku! Ja už naozaj neviem čo mám robiť..Asi len čakať :/ ..a dokonca života budem plochá ako doska :( ..Prosím Vás poraďte mi..

Lulu2011

no moja, v 13-14 rokoch sme nosili so spoluziackamu vatu v podprsenke a chodili si ich cez prestavky spravne tvarovat :)) do 23 rokov som mala jendotky, v tehotenstve 3jky po porode 2jky a asi mi zblbli hormony, mam opat cecka, takze ver tomu, ze ja v dospelosti mozu narast :))

menoto

bud rada ze je ako je.
mala by si o problem viac: kupovat podprsenky atd atd…

a eboj sa pride cas a budes ich mat take velke ze si budes priat by ti ich odrezali...

LILIII

Pockaj, pokial dovrsis 23 rokov a ak ta tento problem neprejde ani po dovrseni 23-jky, zaloz temu nanovo a poradim ti co urobit ,aby si prsia mala aspon B-C ;))

anka89

moja dcera mala tiez tento problem chuducka a prsia nikde a dedko jej vzdy hovoril daj si horcicu a ona tomu verila a teraz je chuducka a ma teda riadne velke prsia a vzdy jej povieme to su z horcice teraz sa z toho smejeme ale co ak treba vyskusat.

lilyiankaa

ja som v tvojich rokoch tiež nemala na hrudi bohviečo ..ale časom to všetko dorastie .viem, že je ti nepríjemné ak niekto naráža na tvoje prsia, ale sú to hlúpi puberťáci, ktorým sa to zdá zábavné ... nič na rast ti nepomôže, len čas

kablica

nic prekvapujuce ti nenapisem-v 13 rokoch je naozaj normalne mat lentilky. Maso ti nepomoze. A neboj sa, dorastu, musis len vydrzat.

Lenka 369

A mamu s tým otravovať nebudem!A ešte som zabudla napísať,že už mi nakúpila aj troje podprsenky - očividne to už čakala :(..