Cítim sa škaredá a nedokážem s tým bojovať

Príspevok v téme: Cítim sa škaredá a nedokážem s tým bojovať
Teresita

Ahojte. Mám 16 rokov a viem, že takýchto príspevkov tu bolo asi veľa. Ale ja netuším, čo to je so mnou. Jednoducho ja nech sa snažím akokoľvek, tak svoje už skoro komplexy dokážem skrývať len na povrchu. Neviem si dať rady s pleťou, nosím okuliare a mám škaredý úsmev a pery. Pre ostatných je to možno hlúposť, ale vždy keď sa pozriem do zrkadla a som s tým už skoro zmierená, tak sa mi to všetko vráti. Keď je u nás návšteva, tak sa za seba hanbím. Možno by sa dalo so mnou ešte niečo spraviť, ale ja to nedokážem. Niektorý ten pocit nepoznajú. Cítila by som sa aspoň trochu lepšie, keby nemám problémy s pleťou, na ktorej mi už ostávajú jazvičky a neviem čo s tým. Asi nie som taká silná, ako som si myslela. V rodine máme tiež zlé vzťahy a mám pocit, že je to kvôli mne a to len preto, že nemám žiadne záľuby. Nemám žiadne sny, čo budem robiť ani nič podobné. A každým dňom sa cítim horšie. Poradte mi prosím čo mám robiť. Ďakujem.

Patinka

Skus niečo vylepšiť, alebo zmeniť. Musí sa nájsť niečo čo sa da zmeniť k lepšiemu, ak ti napr, vadia tvoje okuliare daj si šošovky, alebo si kup take "imidžové" samozrejme je to vec vkusu, a tiež nie každému sa to hodí ale skusiť môžeš :)

Úsmev máš určite krásny. Každý úsmev je krasý, a je veľa spôsobov ako sa usmievať a ty si tiež nájdeš ten svoj :)

S tou pleťou sa to dá tiež nejako poriešiť, niejake mastičky na akné a tak ti pomôžu na jazvyčky si daj trošku mejakpu a budu menej viditeľne.. :)

Si nádherná tak si ver

PS: Tieš si o sebe myslím že som škaredá :/

trubka8

ahoj, som na tom podobne, ale som starsia o par rokov, najprv skus plet poriesit, cely cas som s abranila curracne a nakoniec som to zacala brat a konecne mam pokoj, ale moje sebavedomie to bohuzial nezachranilo a tak s tym rataj, ze aj ked si pomozes v niecom tak ci sa mas rada a budes stastne zalezi iba na tebe a tvojjom ptristupe k sebe, k celemu zivotu, mne sa to nedari a som nestastna a neviem co ma robit takze ti poradit neviem, mozno najdi nieco co ta bavi a nepusti sa toho, ale skutocne nieco co ta bavin a kasli an druhych a zi si svoj zivot, vela stastia

poPotvorka

Tak sa inspiruj na nete .... hladaj ,skusaj ,experimentuj a mozno sa zdokonalis v zrucnosti m.youtube.com ... hladaj nieco taketo na nete