Pichanie/tlak v strede hrudníka

Príspevok v téme: Pichanie/tlak v strede hrudníka
Samo16

Chcel by som sa spýtať čo mi môže byť. V poslednej dobe (asi mesiac) sa mi stáva, že ma dosť často začne pichať v strede hrudníka, niekedy aj 2-3 krát denne. Nemôžem sa poriadne nadýchnuť, je mi teplo, unaví ma to, rýchlejšie mi bije srdce a. Občas mám po tom zimomriavky. Mám pocit ako keby som mal veľké srdce a hrudník je mu malí. V minulosti som mal problémy so srdcom. Mal som vysoký tlak a odpadával som. Keď som sa prebudil, triasol som sa ako kapor na súši. Mám 16 rokov.

Ďakujem za každú radu.

Samo16

A ešte jednu vec, ako som prestal hrávať squash tak som sa dosť zmenil. Veľa ľudí sa ma už pýtalo, že čo so mnou je, že som sa zmenil. Som unudený, nič sa mi nechce, to čo mi dakedy nerobilo problém spraviť tak teraz mi to trvá 2krát dlhšie a som po tom 2krát viac unavený. Dakedy keď sa postavím tak sa mi zatočí v hlave, postupne nič nevidím, podlamujú sa mi nohy. Musím si hneď rýchlo sadnúť a predýchať to.

Samo16

Keď ma prestane pichať, tak stále ešte aspoň 10 minút dýcham rýchlejšie a nemôžem sa nadýchnuť do plných pľúc. Niekedy chvíľu pred tým ako príde to pichanie tak mám pocit ako by mi ani srdce nebilo a keď ma to začne pichať tak bije rýchlo. A ešte niekedy sa mi stane, že cítim ako my bije srdce akoby v strede hrdla, je to dosť veľká bolesť, že niekedy ani nemôžem hýbať hrdlom.

Prosím o čo najskôršiu odpoveď, nechcem aby sa mi stalo dačo zlé ://

Samo16

Môže to byť tým, že mám krivú chrbticu? Alebo tým, že som prestal športovať? Od desiatich som hrával súťažne squash až do 14. Okrem squashu som hrával aj futbal, basketbal. Teraz už nešportuje skoro vôbec, jedine telesná v škole, sem tam nejaká túra s rodičmi a ešte jazdím na skateboarde.