Milujem dievča už od škôlky a neviem ako jej to povedať

Príspevok v téme: Milujem dievča už od škôlky a neviem ako jej to povedať
alexmohler

Chcem Vás požiadať o radu milujem dievča menom Daniela už od škôlky teraz sme siedmaci a mám pocit že ma miluje tiež ale hrá nedobytnú myslim si to preto lebo v škole často na mňa pozerá ale nerozpráva sa zo mnou veľa skoro vôbec. Ale keď sme sami spolu napr. keď si idem po úlohy keď som nebol v škole alebo na výlete, alebo vo vlaku keď ideme na výlet proste keď sme sami sa zomnou porozpráva aj sa ináč správa tak uvoľnene. Ale keď jej píšem cez facebook je to ešte horšie ako v škole neodpisuje my aj keď ju oto prosím. Myslím si že uprednostňuje rozhovor osobne ako cez facebook. Proste neviem jej povedať že ju veľmi milujem. Vie to celá trieda skoro celá škola. Ale osobne sa jej to hanbím povedať ale zároveň aj bojím lebo keď mi povie že ma ani trochu neľúbi a vôbec nemiluje tak sa asi prepadnem pod zem od hanbi.A bude o tom vedieť celá škola keď to daniela povie svojej najlepšej kamarátke a zároveň mojej rodine natálii.Tak mi prosím Vás poradte ako jej to mám povedať.

radca456

Alex ja k mudrlantovi dodam, ze fotografujes celkom pekne - mal by si v tom rozhodne pokracovat :)
Nechcel som ti pisat, ze by si to mal tu dat anonymne, ale nevadi - nemas sa vobec za co hanbit.

mudrlant

Alex povedz jej to, ona ti bude možno v živote oveľa viac než tí, ktorí by sa ti mohli bez príčiny posmievať ;) tak hlavu hore a neboj sa odpovedi, si mladý tak si ver nech to dopadne akokoľvek. Inak ak si toto práve číta tvoja Daniela tak už je to určite jedno keď si sem dal svoje vlastné meno podľa ktorého som si ťa našiel aj s tvojou Danielou v jednej triede 7.A a triedna ti je p.uč.Marcinková. Takže ponaučenie do budúcna dávaj si pozor kde zadávaš aké údaje. Držím palce Alexi.

radca456

Pocuvaj Alex, nechapem, preco toto pises do sexuologie :)
Ale k veci - nie je ziadna hanba povedat dievcatu, ze ju milujes, aj ked ti povie, ze ona teba nie. Ak je inteligentna, tak ti to povie nejako jemne, aby ta neranil a ak ta surovo odpalkuje, tak nestoji za tvoju lasku. A mozno ti povie ano a ze si sa konecne vymackol. Podla mna ona uz o tom aj tak davno vie. Neboj sa jej to povedat, praveze tym v jej ociach stupnes ako chlap. Ak sa ti budu posmievat spoluziaci, tak im povedz, ze sa spravaju ako deti a ze co si myslia, ze ako sa ich rodicia dali dohromady? Urcite ich otec musel povedat mame, ze ju ma rad a ak by bol ticho, lebo by sa hanbil jej to povedat, tak by sa ti nemal kto posmievat, lebo by jednodcuho neboli bez toho na svete - myslim, ze toto by ich malo dostatocne zasiahnut, aby sa spamatali :) Drzim palce - potom napis ako si dopadol.radca456