Umývačka riadu

norvana

teajka maju rozne spotrebice, my mame aj kuchynske vsetky od tejto znacky, co si pisala. ked sme vyberali do kuchyne, tak som kukala kadejake znacky, len tym, ze sme to naraz potrebovali, tak sme aj na ceny museli prihliadat a tato znacka ma aj ceny dobre.

matriska

HRANTIKA Ale toto nie je vysoka cena, co pises. Praveze by som povedala, ze tri stovky su akoze uplne tak v pohodicke. Ze to je primerana cena, ze to je zlata stredna cesta.

hrantika

idealne, keby stala co najmenej :D ale toto co som pozerala, tak to bolo okolo 300 eur. ale prevazne boli drahsie ostatne znacky.

imeta

koľko ťa vyšla? lebo teraz sú tie ceny ozaj rôzne, ale zase aj ponuka je strašne široká na môj vkus, niekedy je to horšie, keď je toho toľko ako keby boli len tri na výber :D

julisa12

hrantika, co je prijatelna cena?...ja teda neviem, ja mam dobru skusenost so znackou Philco...a nielen s kvalitou, ale aj s cenami, za mna maju dobre, primerane ceny na vsetky spotrebice...lebo sme kupovali do kuchyne komplet vsetko jednej znacky, nech to spolu aj ladi a myslim, ze sa nam to super podarilo a hlavne som nebola nepokojna z vyslednej ceny...

hrantika

mate doma umyvacku riadu beko? co na nu hovorite? nasla som jednu za dost prijatelnu cenu. len neviem, ci sa oplati aj co sa tyka kvality.

jarulinda

toto vsetko je v podmienkach, tie je dobre si pozriet, precitat, nech mas predstavu, kazdy obchod to ma proste inak, ale myslim, ze na spotrebice napriklad do kuchyne, ktore su drahsie, tak na tie sa oplati si dat predlzenu zaruku, pretoze ked ti odide po dvojrocnej zaruke, tak mas problem, ale ked mas predlzenu, tak sa to da riesit ;)