Komplikovane kamaratstvo

Príspevok v téme: Komplikovane kamaratstvo
Disneyland

Ahojte, mam 14 rokov a mam problem so svojimi ,,kamoskami,, Kedysi sme boli 5 kamosiek, ktore sa podporovali a mali rady.Raz som sa s jednou z nich pohadala, a trva to uz tri roky, bohuzial, mam pocit, ze tymto som sa u nich stala 5 koleso na voze, so mnou idu vonku, len ked ona nejde, alebo nemoze, proste, ma odpisali od seba. Ja sa to snazim ignorovat, aj ked vidim, ako sa ku mne spravaju, ze uz to nie je to, co bolo predtym
raz sa mi stazovali, ze ked su vonku, ona nic nehovori, ale preco po tom s nou stale chodia von?
sme aj spoluziacky, teda ja, ona aj jedna dalsia kamoska z nasho ,,kruhu,, a pri tej mojej neKAMARATKE sedi jedna baba, a ja proste vidim, ze ta nasa kamaratka-spoluziacka chce sediet pri nej, aj ked sedi pri mne, napr. ked ta baba nie je v skole ona ide si sadnut ku nej a tak, no je to komplikovane, pritom ta neKAMARATKA je taka ticha, a so mnou sa ta kamoska bavi, aj sa smejeme, nechapem, ci sa im zdam otravna alebo nieco? Ako im dat najavo, ze mi vadi, ze su s nou viac ako so mnou, pritom ony vraveli, ze sa snazia byt rovnako aj so mnou, aj s nou?

zewa

Vies, niekedy ked niekto vela rozprava, tak to ide na nervy. S tou tvojou druhou kamoskou sa mozno k slovu dostanu vsetky a pravdepodobne viac ako pri tebe. Skus sa naucit viac pocuvat. Skus ovladnut to napatie v sebe a nepovedz vsetko, co ti napadne. To, ze nemas ziadnych inych priatelov okrem tychto tiez o niecom svedci.

Disneyland

Ano, je mi jasne, ze nemozem o tom rozhodovat, ale ked mi prakticky z nicoho nic povedia, ze budu sa snazit byt s obomi rovnako, tak by to mali dodrzat, no nie? Rozmyslala som kde je vo mne chyba, ale...nikoho neurazam ani nic podobne, mozno v tom, ze som velmi vyrecna, ale co je horsie vyrecnost alebo tichost, ako ma ta baba,osobne si myslim, ze je to horsie, je to take nudne....no kamaratim sa s nou preto, pretoze sa pozname od skolky, mozno este aj skor, bola to moja prva kamaratka a okrem tychto nemam ziadne ine...

zewa

Nemôžeš ľuďom určovať s kým majú koľko času tráviť. To, že tomu ty nerozumies, je tvoj problém. Hľadaj hlavne v sebe, možno nájdeš. A prečo sa vlastne kamošíš s tou babou?