Mám veľmi velku depresiu

Príspevok v téme: Mám veľmi velku depresiu
Rebro

Som chalan mám 16 rokov asi pred 2 tíždnami som sa veľmi opil na druhí deň som mal opicu a aj som vracal zdalo sa mi to normálne, mno na dlhšie dni som mal pocit ako keby som bol spomalení dlho som rozmýšľal nad nejakou vecou aj nad maličkosťou som dlho som sa rozhodoval nemohol som sa sústrediť skoro na nič. Večer som nemohol spávať a postupne po každom dni som začal pociťovať veľký smútok rozmýšľal som čo som všetko pokazil nad celím mojim životom na školu, všetko som začal brať negatívne niekedy nemám chuť do jedla zabúdam aj na maličkosti boli ma veľmi hlava niekedy mám poobede depresiu a najviac začnem mať večer. Niekedy chcem plakať ale nedá sa mi,začal som si dávať Persen: na stres napätie... a aj tak mávam veľké depresie poradíte mi čo mám spraviť ?

...

no asi 3 dni som mal vpohod že iba 1 krát denne menšie depresie ale potom to bolo horšie a horšie, neviem či to može byť aj tým že som mal rodinné problémi a aj na silvestra sa mi prihodila nepríjemná vec predtým som bol vpohode nemal som až také depresie ale potom som nad všetkým viac rozmíšlal a stoho začnem mať večšie depresie, vedšinov začnem mávať na večer

luciano

Podľa toho, čo a ako píšeš, klinickú depresiu nemáš. Máš len miernu dystýmiu, to ťa za nejaký čas prejde. Ano, alkohol môže spustiť dystýmiu, treba si dať na pitie pozor.

Rebro

piť už nechcem ani nebudem a nevieš koľko môžu pretrvávať depresie po alkohole ? alebo to zavisí odomna kedy mi prestanú depresie

_meno

Ahoj Rebro

Drogy su jedy ktore sluzia na uvolnenie duse od tela. V malych mnozstvach stimulant (1 kava denne) vo vacsich mnozstvach devastujuce (10 kav denne).

V tejto fyzickej realite zit musis, kedze tu mame svoje tela.

Najjednoduchsie riesenie ako pre teba vysite je uzivat drogy v malych mnozstvach.

Este poradim, ze clovek pod vplyvom ma pretocene hodnoty - ked si opity za ziadnu cenu nedovolis aby si vytriezvel. To je zrejme najvacsie nebezpecenstvo - preto svoju mieru musis poznat predtym ako zacnes pit.