Laserová operácia očí

Príspevok v téme: Laserová operácia očí
oči

Dobrý deň hľadáme záujemcov na laserovú operáciu očí, kvôli možnosti získania hromadnej zľavy. Počet členov pre získanie maximálnej zľavy je 8. Ide o kliniku Neovízia a akcia sa volá LASIK párty. Zatiaľ je nás 5, budeme veľmi radi ak sa k nám pridáte. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viac informácií. Oficiálna stránka kliniky je www.neovizia.sk

adjka

Ahojte,

hladame cca 4 ludi (2+2 nahradnici) do skupiny na laserovu operaciu oci metodou Neolasik HD na klinike Neovizia v Bratislave. Termin je stanoveny priblizne na polovicu oktobra. Cena na osobu do 1300 EUR (vratane predoperacneo vysetrenia) v pripade, ze sa nas nazbiera 8 ludi. V pripade zaujmu sa prosim prihlaste na stranke www.facebook.com

Krasny den

biva

Ahojte. Zhaname ludi do skupiny na lasik party do Neovizie. Operacny den 27.08.2014. Chceme vyuzit zlavu, ktoru neovizia ponuka www.neovizia.sk. Mame zaujem o typ NeoLasik HD. V pripade zaujmu: 01biva@gmail.com.

fiskus

LASIK party

Chcete ušetriť a pomôcť prírode - usporiadajte si LASIK párty

Oční kliniky NeoVIze, Lasik party

Myslite ekologicky, konajte ekonomicky.

Chcete zažiť niečo mimoriadne, ušetriť za operáciu, za benzín a ešte pomôcť prírode?

Uvažujete o zákroku alebo NeoLASIK HD?

Podmienky:

1. Vstupné vyšetrenie sa musí vykonať všetkým účastníkom v rovnaký deň. Rovnako aj operácie celej skupiny sa musia uskutočniť v jednom termíne.
2. Maximálny počet účastníkov je 8.
3. Program je určený výhradne pre nových pacientov, ktorí ešte nepodstúpili predoperačné vyšetrenie.
4. Zľava sa vzťahuje iba na laserové zákroky NeoLASIK HD.
5. Skupina si určí svojho zástupcu, ktorý bude komunikovať s klinikou vo veci stanovenie termínov, odmeny a organizácie.

6. Zástupca ani členovia LASIK párty nemôžu vytvárať skupiny a získavať členov LASIK párty na oficiálnej Facebook Fun Page Očnej kliniky NeoVízia. Na získanie členov LASIK párty môžu využiť vlastné profily na Facebooku, vytvárať záujmové skupiny na vlastných Facebook profiloch, či na iných diskusných fórach. Očná klinika NeoVízia má právo odstrániť akékoľvek príspevky s týmto obsahom.

7. Dohodnutý a stanovený termín operácie je záväzný a nemenný a účastníci LASIK Párty ho nemôžu meniť.

8. Očná klinika NeVízia je oprávnená termíny zmeniť či stanoviť termíny individuálne. Zmeny termínov zo strany NeoVízie nemajú vplyv na finančné podmienky LASIK Párty.
9. Podmienkou stanovenia termínu operácie je zaplatenie zálohy vo výške 960 Euro, ktorá je splatná do týždňa od dátumu stanovenia termínu operácie.
10. Doplatok ceny je splatný naraz za celú skupinu a jednorazovo. Najneskôr v deň operácie.
11. Storno poplatok predstavuje 120 Euro za každú osobu, ktorá nepríde na operáciu.
12. Pri zrušení operácie je možné postupovať nasledovne:
a) zaplatiť cenu aj za operáciu nezúčastneného člena. Zaplatená suma potom slúži ako záloha a súčasne je uplatnená zľava, ako pri účasti pôvodného počtu členov,
b) realizovať LASIKPárty s nižším počtom členov.
13. Pacient, ktorý sa nemohol k operácii dostaviť, môže zákrok podstúpiť v náhradnom termíne, pričom zaplatí prirážku vo výške 400 Euro. Prípadne sa môže zúčastniť inej LasikPárty.
14. Ak o odložení operácie rozhodne Očná klinika NeoVízia, storno poplatok sa neplatí, platia podmienky LASIKPárty zodpovedajúce aktuálnemu počtu účastníkov.

Myslite ekologicky, konajte ekonomicky.

Chcete zažiť niečo mimoriadne, ušetriť za operáciu, za benzín a ešte pomôcť prírode?

Uvažujete o zákroku NeoLASIK HD?

Dohodnite sa s príbuznými alebo aspoň s dvoma ďalšími kamarátmi, kolegami, známymi, či spolužiakmi a príďte na vyšetrenie a operáciu spoločne. Ušetríte za benzín a zmenšíte svoju karbónovú stopu.

Od nás dostanete zľavu a dve prekvapenie - šampanské pre všetkých po operácii zdarma +zasadíme za vás nový strom v prírode.

Rodinní príslušníci (priami cez tri generácie a nepriami cez jedno koleno - dedko, otec, syn, vnuk, brat, sesternica, teta, svokor, nevesta, švagor)

2 osoby: platíte len 3 zákroky zo 4 - ušetríte 780 až 980 Euro

3 osoby: platíte len 4 zákroky zo 6 - ušetríte 1560 až 1960 Euro

4 osoby: platíte len 5 zákrokov z 8 - ušetríte 2340 až 2940 Euro

Priatelia, známí, spolupracovníci, spolužiaci

3 osoby: platíte len 5 zákrokov zo 6 - ušetríte 780 až 980 Euro

4 osoby: platíte len 6 zákrokov z 8 - ušetríte 1560 až 1960 Euro

5 osôb: platíte len 7 zákrokov z 10 - ušetríte 2340 až 2940 Euro

6 osôb: platíte len 8 zákrokov z 12 - ušetríte 3120 až 3920 Euro

7 osôb: platíte len 9 zákrokov z 14 - ušetríte 3900 až 4900 Euro

8 osôb: platíte len 10 zákrokov zo 16 - ušetríte 4680 až 5880 Euro

Ako si zľavu rozdelíte, závisí len od vás.

stepny vlk

hned by som sla.ale potom co som sla do jednej spol uz som sla nenamalivana co ked mi to urobia zevje to extra rychle tak mi pracovnucka uprimnevnedoporucovala.Ak ste po 40ke a vhcela som minusove dipptrie zrusi vraj behom roka by som.potrebovala dioptrie na citanie.Uz som cez telbdojefnala sa a ani som sa nenamalivala aby mi to hnedvuribili ani lesk na usta nic a tam mi nedoporuvovalibpritom lrn miusky okuliale -3 dioptrie mam obe oci.Asi zbytocne sa sem hlasit a je to v ke poviem dneteri kolko by platila potom so zlavou?do kedy je moznost sa prihlasit?