Čo sa to stalo?

Príspevok v téme: Čo sa to stalo?
eiva

ahojte, prosim najma chlapov aby sa vyjadrili
totizto od zaciatku decembra som si pisala s jednym velmi prijemnym chlapom,sranda, vzdy bolo o com, dokonca mi pisal ze mu to chyba ked si nepiseme cely den....
a zrazu dva dni dozadu okolo 4tej som mu napisala cez whatsapp videl a nic, dalsi den na to cely den vobec nic a dnes som mu napisala iba ze ci je ok a stale nic
ja neviem pochopit preco, pritom som videla ze spravu videl a..???
(pritom nie som ten typ co sa na chlapa zavesi a vyzaduje si pozornost ale tak toto ma sokovalo ze zo dna na den mu zasibalo)

Amily

Mam chuť sa s ním hrať na myš a mačku len ako to uskutočniť..Nemáte niejaky nápad? A či sa to oplatí ? :/ a zase nechcem byť na narodky sama

Amily

Vidím že nie som v tej situaci(alebo som bola).Proste s tým "kamarátom" si už nepíšem veď predsa sa mu nebudem vtierat,napísala som mu ako sa ma.A ani videne,ani neodpisal.A včera(nedeľa) som bola na zábave bol tam aj on už pripity najprv som nechcela aby ma zbadal,no zbadal hneď ma ťahal von.Keď sme sa opreli o zábradlie teda on mňa oprel a začal ma obimat a bozkavat na všetko som zabudla.Kamoška na mňa kúkala pohľadom,ktorý hovoril že čo to robíš.Tak trošku sme sa obimali,stiskali,pozkavali.A zistila som že mi chýbajú obimačky,pozkavačky.No on mi nechýba niejak extra.A jak sme po čase išli dnu tak som ho trošku zbila tak jemné.O hodku ma zase ťahal von.Oprel ma o múr opitý na bomby.Opäť sme sa bozkávali,ach.A keď som zacitila jeho voňavky tak konec.
Ale jedno som si na tej zábave uvedomila že nemôžem si z neho robit hlavu nič mi to nepomôže akurát budem mať smutnú naladu.Tak som si povedala bolo čo bolo ja to už nezmenim a ani to neľutujem a to že sme sa vylizali na zábave asi som to chcela..Keď sa uvideme tak sa zabavime,pokecáme.Ale už nič si z neho nebudem robit.Naš nadštandardny vzťah skončil už len kamarát.
Treba si užívať život a v poslednom čase si rada užívam ..Kamarátka mi povedala že ho mam volať na moje narodky na menšiu party,MAM?
Akurát teraz myslim na jeho bozky :-D
Ale too najhoršie je natom že je to KUREVNIK..viem čo si teraz poviete že ach moja.Ale ja som do nášho kamaratstva išla stym že on môže byť maximálne kamarát....A on bol veľké ponaučenie do života,trošku ma skazil ale nevadí

preconeod

ty blaho, neuveritelne ale toto riesim alebo rozmyslam nad tym aj ja..jednoducho- nepisali sme si zas kazdy den ale sem/ tam...sice ma frajerku ale mala som odsledovane kedy s nou bola kedy nie...a s rozdielom, ze sa pozname aj osobne...podla toho co mi rozpraval som mu neni lahostajna( alebo nebola) viem, ze raz som mu napisala on mal nejaku poznamku ktora sa mi nepacila..nic zle len taka odpoved co sa nehodila na zaciatok alebo na rozvinutie konverzacie...a ja som mu neodpisala potom uz..no a na to ze si nepiseme tak casto odvtedy som ho aj parkrat stretla- no ja som bola vzdy s niekym tak sme sa len pozdravili...a vlastne pred dvoma dnami som mu napisala ako sa ma a on mi neodpisal tak isto VIDENE! potom som napisala este raz nieco v zmysle , ze zije alebo ci sa tvari ze je neviditelny..nieco take..taka poznamocka na odlahcenie situacie...zase to videl a nic..s frajerkou vtedy urcite nebol lebo viem, ze cestoval niekam..

tak sa pytam samej seba, ale aj VAS a chlapov...ake mavate dovody ked neodpovedate? inokedy pisal ako keby sa nechumelilo... vsetko vpohode, a zrazu...viem, ze mu to s frajerkou neklape..alebo apson teda nieje to az take ruzove..rozchadzaju sa zase sa davaju dokopy...divne..keby aspon napisal, viec co, teraz nemam cas..alebo nejake vysvetlenie...teraz neviem ci sa mam citit trapne alebo o co vlastne ide? skusam sa zamysliet preco neodpisal...a ci sa ozve este niekedy..alebo ako sa bude tvarit ked sa stretneme zas niekde

Fuka_vietor

eiva - no tak to ti teda blahoželám kokos ! :D :)

Noo tak to keby aj ten ,,môj,, sa takto umúdril . . .no nevadí .. . .ignorovanie predsa tak strašne ,,milujem" .. .:D :D .. . :(

Amily

Aj mne sa to stáva a môžem povedať že pravidelne s kamaratom ..s dobrým kamaratom.Viem že od veci napišem,ale napišem :D .. Na začiatku našho "vzťahu" sme si pisali každý deň od kedy som prišla zo školy až pokým sme nešli spať+smsky :-) Dobre sme si sadli,rozumieme si,sranda je snim .. A teraz posledný mesiac? Volala som ho môžno 4krat von v piatok stále sa na niečo vyhovoril..A ja som pochopila že som bola len hračka.Nie nerozplakala som sa(Možno sa pýtate že prečo by som mala plakať veď svet sa nezrutil? Ale ten človek mi strašne pomahal s osobnými problemami a ani o nich nevie.A bola som rada že mam kamarata pri ktorom na nič nemyslim iba nato ako je mi snim fajn) .. A teraz pred valentinom dva dni asi som sa rozhodla že mu na posledný krat napišem že či nejdeme von v piatok .On mi povedal že už niečo ma ,ale že ešte sa ozve.Neverila som mu sedela som v bare a zrazu telefon od neho že kde som ...Obímali sme sa,bozkavali .A zrazu prišlo na tu temu a povedal mi že sa mu neozývam.Ja ?! .. Videl na mne že mam nervy a že som nervozna..Tak sme sa rozlučili ..Bola som sklamana myslela som si že sa porozpravame ,ale tak nabudúce.Snaď..A ešte na druhy deň mi volal .. :-) Ale to len či som v pohode ... A teraz k veci nepiš mu,ignoruj aj ty jehoo .. A keď ti napiše daj mu aj ty VIDENE..Viem ako sa citiš :-)

eiva

cau, keby to niekoho nahodou zaujimalo ako to dopadlo tak momentalne sme spolu a zalubeni :D naštastie mal vážny rodinný dovod preto preco sa neozyval a vsetko mi vysvetlil, žeby predsalen happyendy existovali? :)

BebeDobreran

Pekná to téma :D :D

A už sa Vám aj stalo, že ste si s niekým aj dali stret, a potom začal byť akýsi menej zhovorčivý???

Čo si o tom myslíte?
Ako že Vám odpísal, všetko... ale zdalo sa Vám to už akési iné....?

wreck

mimaa222, aj si bola hore bez protestovat proti putinovi? ;-) lebo ak nie, tak tvoj prispevok je ako elektricky vibrator bez bateriek. clovek sa zasmeje ked ho vidi, ale po funkcnej stranke slabota.

este stastie ze medzi zenami sa vyskytuju len same povabne a milovaniahodne jedince, ktore su citankovo predvitatelne a nikdy im nepada rozum do nohaviciek.

mimaa222

Chlapi? Chlapi su totalny srany a dementi, netozmyslaju srdcom ako my zeny najprv rozmyslaju penisom a potom pouzivaju mozog. Chlap srdce nema lebo keby mal dokazal by vycitit ked ho zena naozaj uprimne lubi. Ja uz som zazila milion takych pripadov, oni vacsinou pridu a spamataju sa ked je neskoro. Tiez som sa s takym stretavala aa? bolo fajn, prijemne a zrazu sa prestal ozyvat samozrejme bola na scene dalsia a tu si vzal za zenu a po svadbe o 5mesiacov sa stal otcom a zrazu ako zenaty a otec dieta mi napise ze da chce stretnut a ako velmi ma vzdy chcel a lubil? no je***š mu jednu cez hubu?! Potom dalsi sa tiez nevedel rozhodnut ze ktora je ta prava tak mu dam kopacky neozve sa uz, moje preplakane noci mokre vankuse, spinave od spiraly par kil dole... ususi plece dobreho kamarata. Pol roka nic a zrazu sa zacne ozyvat ako velmi sa chce so mnou stretnut ako velmi ma chce vidiet a porozpravat a vysvetlit? NIE! a rypat do strarych ran? My zeny to takto nedokazeme ale muzom to trva a preco?? Lebo vzdy prv rozmyslaju penisom!!!!! A potom im to dojde vsetko ozve sa srdce ked uz je zle.