Páčim sa mu?

Príspevok v téme: Páčim sa mu?
Kiara_55

Ahojte :) tuto otazku sem píše skoro každý,ale ja potrebujem už naozaj poradiť. Vonku sa mi páči jeden chalan,a neviem či si nedomýšľam že aj ja jemu. Stále sa na seba pozeráme,ale to sú len také sekundové pohľady. Problém je,že má frajerku. Pozerá sa na mňa aj keď je s ňou,a keď odíde tak sa snaží rozprávať sa so mnou.Inak sme aj pred dvoma rokmi spolu chodili a nerozišli sme sa s tým že sa nelúbime. Toto všetko trvá strašne dlho. Čo si o tom myslíte?

SolveD

Niekedy je lepšie si svoj urážlivý názor nechať pre seba, ako ho vypustiť, a tu máš presne ten príklad prečo, presne kvôli tomu som začal polemizovať a kritizovať to, pretože ma to dosť udivilo, ako ľudia odcudzujú ostatných... To jest všetko, ďakujem pekný deň...

WildWind1

Nezacala som hovorit nic ine. Akurat som necakala, ze tu niekto moj nazor zacne takto rozoberat, tak aby sa situacia ukludnila, napisala som to co som napisala. Ale stale si myslim svoje.

SolveD

Tak sa so mnou nedoťahuj, mne to je tak tiež úplne jedno, ja niečo z tvojich názorov akceptujem, ale niečo vôbec, napríklad tie narážky na jej osobu. Preto som začal polemizovať o tvojej úvahe smerom k nej. :)

SolveD

No mňa asi vážne porazí, veď som ti napísal, že je to tvoj NÁZOR FÁJN, síce PROSTODUCHÝ ale čo už. No tak vidíš, keď si to ten tvoj známy nenechal, tak prečo si to sem spomenula, že to bol hnus, z tých ktoré ho opalovali ak to tak môžem nazvať, ja som jej napísal, že nech to nechá na ČAS, a ak dobré viem, tak si ju nazvala SUKA, a potom si začala vravieť niečo iné, tak to vnímam ja, takže to beriem ako protirečenie si.

WildWind1

Mne staci si predstavit tu situaciu, ze je v pritomnosti zadaneho chlapa a snazi sa mu hadzat pohlady, usmevy a podobne a hned viem usudit, ze to nie je v poriadku, a mala by to vediet aj ona. Mne je to srdecne u ...., nech sa s nim aj pre mna za mna vyspi, uskodi sebe, jemu ale najviac zene, ktora s nim chodi. Ale fakt mi nejaki cudzi ludia nestoja, za to aby som sa tu teraz s niekym mala dotahovat.

WildWind1

Neprotirecim si v nicom, ja si to totiz myslim stale na zaklade toho co tu pisala. Poukazala som na moznost, ze to tak byt nemusi, ale to neznamena, ze si protirecim. A nie nenechaval si to, povedal im, ze ma dlhodoby vztah a tym osobam to bolo jedno. Tak isto ako je to jedno aj tejto dotycnej. Stale hladi iba na seba. A ano, cudovala by si sa kolko veci je na svete prostoduchych, nerozumiem aku velku vedu v tom chces hladat. Paci sa jej zadyn chlap, chce sa utvrdit v tom ci aj ona jemu, aby si mohla najblizsie k nemu dovolit viacej ci sa aj on chyti.Je to moj nazor a nerozumiem co mi donho vrtas. A na co je jej nazor inych, ked sama vie ze to nie je v poriadku? Naco by potrebovala, aby jej ini pisali ze to nie je normalne? ach...no neviem kto je tu teraz naivny.

SolveD

Ak dobre viem, tak som jej napísal, že nech to nechá na čas, a nech sa mu nezačne hneď vnucovať prejavovať svoje city, to je predsa jasné, ale nazvať ju SUKOU, tak to ako nie... Ak o ňu má naozaj záujem, tak prejaví potom, a nie teraz keď je s nejakou inou, takže tak...

SolveD

Ále WildHund, ak dobre viem, tak toto je fórum, a každý tu môže pridať čo chce, je úplne irelevantné či to je hlúpe či nie, to už je vec názoru. Ja sa ti len snažím vysvetliť podstatu toho, že odcudzuješ niečo podľa toho, čo si sám/sama zažila ty, a ešte podľa toho mála čo napísala ona do tejto TÉMY. Nieje tak náhodou...?

SolveD

Tak vidíš WildWind, teraz si úplne protirečíš tomu, čo si napísala, tvoja prvotná reakcia bola "ZÁKERNÁ SUKA", ak sa nemýlim, tak a teraz tvrdíš, že taká byť nemusí. To je trošku viac než zvláštne čítať. A k tomu, že si také niečo zažila, tak ako sa začína hovoriť, "O LACNÉ VECI JE VEĽKÝ ZÁUJEM", tak asi tá tvoje skúsenosť bola taká, dá sa to jednoducho odvrátiť, ak je to hnus, tak si to asi nechával od tých ostatných dievčat/žien, nie? Áno, možno zamýšľa niečo viac, možno nie. Alebo to tu napísala kvôli tomu, že chce počuť názor iných, aby jej povedali to, že radšej to nechaj tak, a nechaj to na čas. Ale veď prečo sa vlastne čudujem, vždy sa tú nájdu aj také indivídua, ktoré hneď odcudzujú.
Hlavná vec ktorej by sa bolo treba držať je tá, že nikdy nič neporovnávaj so svojou vlastnou skúsenosťou, nikdy nič nieje úplne rovnaké, tak ako to tak môžeš usudzovať, ale veď fájn, tvoj názor síce prostoduchý ale čo už...

WildWind1

Okrem toho, pytat sa na taku vec, ci sa mu paci? to co je za problem? uz len to je samo o sebe hlupe, ze o tom musi zakladat temu na fore, riesit to a cakat co jej napisu ini ludia. Jedine co chcela bolo, aby ju ini v tom len utvrdili, a ona tak mohla pocitovat slast na dusi a namyslat si.
Ak je toto podla vas v poriadku, podporovat niekoho v tom, aby niekomu rozvratil vztah lebo sa mu dotycny zadany taak paaci, tak ma vyvedte z omylu. Asi ja som tu ta vadna, ked sa snazim niekomu dohovorit, ze je to maximalne bezohladne.