Ako by ste to vnímali?

Príspevok v téme: Ako by ste to vnímali?
Jennifer2468

Ahojte ,
mám 18 a moj priateľ má 23 . Sme spolu od augusta ,ale poznáme sa už cca rok . Ľúbim ho , no trošku svojským sposobom . Beriem to asi trochu viac kamarátsky , pretože mi úplne stačí ,že sme spolu vonku , alebo u nás a rozprávame sa , objímame alebo bozkávame . Necítim sa na niečo viac , viem ,že možno je hlúpe nad tým vobec uvažovať , ale myslíte ,že to može stačiť vo vzťahu ? Viem ,mala by som sa na to spýtať , už som sa dávnejšie aj spýtala a povedal ,že on chce len to čo ja .
Včera som mala voľný dom na celú noc , najskor sme si dali film ,potom sa rozprávali a nakoniec u mňa zostal až do rána ,ale nič nebolo. Len sme ležali vedľa seba a potom zaspali.
Raz sa mi už stalo ,že mi chalan po 2 mesiacoch vykričal ,že som divná a lesba ,keď nechcem nič viac ako bozky . Poslala som ho k vode .
Teraz mi na tento vzťahu záleží , no neviem či budem vobec chcieť to posunúť ...

Agnes998

Ste spolu od augusta, no asi ta ma velmi rad ked este nenaliehal a do nicoho ta netlaci. Toho si vaz, dnes je uz takych malo. Ale zas na druhej strane si nemyslim, ze vydrzi cakat vecne, raz sa ten vztah musi posunut. Chlap by ta mal aj sexualne pritahovat a ak ta nepritahuje ani po takom case, neviem ci z toho nieco bude. Mala by si tuzit po jeho dotykoch aj po sexe s nim. Ale ak si este panna tak mozno sa len bojis prveho sexu a mozno tomu este dojdes na chut.

Agnes998

Ty si este panna? V dnesnej dobe chcu muzi hned sex a maloktory vydrzi cakat. Kedysi som sa 3 krat stretla s jednym chlapom, na tretom stertnuti som mu len tak medzi recou spomenula, ze mama nie je doma, isla na vylet a on potom do mna cely den hustil nech ideme ku mne na byt. Tak sa mi sprotivil, ze som sa s nim viac nestretla.

aabbccdd

ak to takto vyhovuje tebe aj jemu tak nie je nikto divny a vsetko je ok. Problem nastane ak to jednemu z vas uz nebude stacit. Tak ako to nestacilo tomu predchadzajucemu. Kazdy potrebuje inu uroven intimity vo vztahu

aabbccdd

weeee> sorry ale tebe by tie kecy mali prechadzat filtrom, ta tvoja "logika"je uchvatna, este sa aj sam na sebe zabavis a potesis. Ty mas urcite nad postelou zrkadlo ab si sa sam sebe mohol stale pacit :D

ali23

Niesi divna, len si sexualne este nedospela... proste tvoja sexualita sa vyvija pomalsie. U kazdeho je to idividualne, aj u mna to tak bolo ke som mala tolko rokov co ty a mala priatela ktory to velmi chcel. Nakoniec som ho nechala koli tomu. Aj ked som s nim spala a prisla o to, ale potom som sa necitila aby som s nim sexovala kazdy den. Tu je aj ten problem ze chlapci sexualne zreju skor ako dvievcata. Preto casto vidime pary 20rocny a 30rocna... v sexe o takym parom klape najlepsie, maximalne sexualne vyzreta zena a muz v sexualne najvykonejsom veku.

weeee

nuz, zalezi to od toho, ako vyspely a dospely je dany chlap.
23 je dost, aby vedel co chce.
ten co ti povedal ze si lesba, islo mu len o sex, mal is mu povedat, ze on je trochar, lebo nema na plateny sex. (co tipujem ze pravda aj je :D ach, ta skodoradost chuti, hlanve ked je opravnenaa).
zalezi od toho, ci chces takyto vzth uz navzdy, alebo chces viac casom, napr o rok a podobne.
ak takyto nazvdy, a on ta lubi, tazko vam to vydrzi navzdy (skor ci neskor si niekto z vas najde ineho a na tento vztah cas nebude) podla mna.

Dadula56

U kazdeho je vek, kedy sa citi pripraveny na sex iny. Ak sa na to necitis, tak to nerob. Mat sex z akejsi povinnosti, lebo "uz mam vztah" a "vsetci to uz robili" nie je spravna volba, neskor by si to mohla lutovat. Podla mna to ber tak ako to pride, nerozmyslaj nad tym privela, neuvazuj, ci si divna a pod. a uvidis, co bude o par mesiacov.

redka

nerob nic co nechces... ono pride cas kedy budes naozaj chiet aj viac... niektore deti sexuju a ani nevedia preco... a casto z toho ani nic nemaju.. len ono je coool sexovat v 15tich... proste nerob fakt nic na co sa necitis... mozno to nie je ten spravny partner... si este mladucka... nemusis si pripadat divna... a ak to partner nevie pochopit, vymen ho... ja som zacala v 19 a kludne som mohla pockat hoci aj do 25 az vtedy som mala pocit ze to skutocne chcem a vedela som si aj uzit to spojenie...