Psychicky na dne

Príspevok v téme: Psychicky na dne
neviemcodale

Ludia, poradte mi uz neviem ako dalej, s frajerom sme spolu 2roky, fakt ho milujem asi az chorobne,no poslednu dobu uz fakt nevladzem, to ze mi nehovori a neprejavuje, ze ma lubi, alebo ma aspon rad, s tym som sa uz naucila zit, ale uz nezvladam hadky pre kazdu blbost. Citim sa ako psychopat, obvini ma z niecoho a ked sa spytat kedy som take cosi povedala, povie len, ze on vie, ze si to myslim, nechyti ma ani za ruku a popri tom tvrdi, ze nechce o mna prist, ma 32 rokov a vravi ze nechce nikdy dieta, nechce ani len spolocne byvanie, vraj mu je dobre ako je, ale ja uz som taka vyplakana a vytrapena, ze neviem ci sa ho vzdat alebo skusat dalsi zazrak.robim vsetko pre to aby to bolo ,,dobre,, ale stale dokola to pada na zlu stranu :-/ uz fakt neviem ako dalej poradte

Liliana1507

weeee: ja mám muža o 12 rokov strašieho a nemôžem sa sťažovať ani náhodou a mám 25 rokov. Je to veľmi individuálne, ale to čo tu píše neviemcodale tak mi je jasné, že tento vyše 30 ročný pán, má celkovo nejaký osobnostný problém a myslím, že by 23 ročná nemala trpieť niečo také ak sú jej predstavy o živote úplne iného charakteru!

Takže čím skôr s tým prašti, kým ti z toho nehrabne a nezabíjaj čas

weeee

a jasne ze nechce o teba prist, chlap v 32 si tazko ulovi taku mladu.. resp lahko, ale je to namahave dnes motat babam hlavy? neviem, neriesim, nezaujima ma to..

ake ma najvyssie dosiahnute vzdelanie a cim sa zivy?

tieto dve otazky ma vzdy zaujimaju, aby som zistil, ci existuje nejaka priama umera IQ s EQ, ale myslim si ze NIE.

kazdopadne, daj mu ultimatum.. nechala si to dospiet priserne daleko, povedz mu co a trapi a ak na tom nepopracuje, posli ho do certa.

otazka deti je dost dolezita, HLAVNE ked nic ine uz nefunguje..
komunikacia je zla, obivi ta a potom co? neobhaju to?

seriozne, ako ste sa stretli? stavim sa ze to bol len chemia v bare alebo na diskoteke...

PS: mozno ma nejaky osobny problem, ale je dost estrogenovy, ked to musi vybijat na tebe... tak ho posli do posilovne, to udajne zvysi testosteron (co je podla mna chuujovina ale nevadi)

weeee

nuz, toto je (aspon zatial) ZIVY dokaz toho, ze vysoky vekovy rozdiel nie je vo vztahoch vzyd zdravy..
a zrejme vznikol z akej tej chemie zvieracej a iska vyhasla, ruzove okuliare (resp. chemia) padli (resp padla) a game over.. je mi luto.

lilyiankaa

neviem koľko máš rokov, ale ak ti priateľ narovinu povedal, že nechce nikdy dieťa, tak by si mala zvážiť, či s ním ostať .... ja som taký jeden pár poznala, ona si tiež myslela, že on sa zmení a nezmenil ..zbytočne s ním strávila veľa rokov v nádeji, že zmení názor.... ty tiež nerob chybu... ak neche ani spoločné bývanie, je to na zamyslenie ..ja si skôr myslím, že raz bude chcieť s niekým bývať (možno to dieťa naozaj nebude chcieť), ale TY to nebudeš ...možno to bude iná, ktorá mu bude vyhovovať v tom, aby spolu bývali....

pippi5

Ja ťa chápem, ale skús porozmýšlať... kedy naposledy ťa spravil šťastnou, kedy si sa pri ňom cítila krásna a milovaná?? Kto ťa má robiť šťastnou ak nie on?
Prosto je to egoista (prepáč že to tak píšem, je to drsné ale pravda :()ktorému je jedno či ťa má.
Máš na viac! Ja som si na 100% istá že ťa čaká niekto lepší, taký čo ti bude dokazovať lásku každý deň, nie kyticami ruží ale banálnymi maličkosťami... ale o tom to je.
Naozaj si zváž či si s ním viac šťastná alebo smutná a utrápená.....

neviemcodale

ked ja sa neviem od neho odputat neviem preco, uz velakrat som povedala , ze je koniec, ale po chvili mi zas zacal chybat...ja tomu sama nechapem a uz neviem ako pokracovat, popri tom je v mojom okoli niekolko muzov, ktori maju o mna zaujem, no neviem sa od tohto jedneho odputat.

pippi5

A takto chceš žiť celý život?
32 rokov je podľa mňa dosť na to aby mal svoje priority urovnané a vedel čo chce. Ak medzi ne dieťa nepatrí, pravdepodobne sa to už nezmení. Ak s tebou nechce bývať (vyzerá to že vôbec) tak o čom to potom je?
Poviem to drsne, ale ty do jeho života nepatríš. Veď toto čo opisuješ nie je vzťah. Iba sa týraš kvôli človeku ktorý ťa má \"na háku\"....
Pozbieraj svoju hrdosť, porozprávaj sa s ním ak chceš ešte posledný krát, ak to zmení fajn, ale ak nie tak hrdo odíď. Pre svoje vlastné dobro.
V živote máš byť šťastná, nie uplakaná a deprimovaná. Človek ktorý má byť tvojou polovičkou ťa má podporovať, milovať, byť na teba hrdý, nie ťa ponižovať a trápiť....

Držím palce