Poradca vitamínov RNG

Príspevok v téme: Poradca vitamínov RNG
cernica

Chcem sa Vám poďakovať, za 8ročné dievčatko. Písala som Vám pred týždnom, a napriek tomu, že krvné testy nam nikdy nepotvrdili celiakiu, bezlepková diéta zabrala a pankreatin a Enyzymová terapia sú na ceste z USA.Ste zaujímavý človek, vážim si Vás, lebo aj keď som Vám písala prvýkrát už dlhodobo vás sledujem na fóre. Nerozmýšľali ste otvoriť si vlastnú internetovú poradňu, kde vám aj zaplatíme? Z vlastnej skúsenosti viem, že z dobrého pocitu tiež svoje 4deti neuživím. Ak by ste takú stránku mali prosím dajte mi vedieť na z.ondrejcakova@gmail.com.
Prosím Vás ešte o radu pre seba. Na vaječníkoch sa mi častokrát tvoria cysty, ktoré už boli aj operované. Lekárka mi často odporúča tiamín a pyridoxín. Aké vitamíny by ste mi odporúčali vy?
Ďakujem

RNG

cernica, na mene firmy nezalezi, len na obsahu ucinnych latok.

Damiana je bylina z Juhu Severnej Ameriky, znama lieciva rastlina
www.webmd.com
a niekomu pomoze na rozne zdravotne problemy.

Menovane doplnky su vytazky z bylin, nie vitaminy.

cernica

ešte sa chcem spýtať čo je daminza? nepodarilo sa mi to nájsť.ak mám cysty aj v prsníkoch, tak yam,black cohosh,Dong quai by mohli pomôcť aj na to?

cernica

Vďaka za odpoveď, chcem sa spýtať či tie yam, black cohosh,Dong quai a DIM z akej firmy sú najlepšie. Alebo tieto látky sú aj v jednom vitamíne? Vďaka

RNG

Inac ma najdes aj na inych strankach, daj si do google.sk rng uforum alebo rng nazory.
Na cysty treba extra jod , selen a najma enzymy. Tvori sa to casto pre hormonalne kolizania, kde mozu pomoct doplnky ako yam tiez pupalkovy olej damizna black cohosh a adaptogen Dong Quai.
Cystu sa mozu zvrhnut na rakovinne utvary, preto sa treba branit napr doplnkom vytazku z kapustovin, DIM, 2 x 100 mg.
Niz noveho je, ze vyse 20% ludi ma mensiu ci vacsiu alergiu na lepok, najma kedze sa neustale vyslachtuju nove druhy obilnin, kde rozne bielkoviny su pre nas a nase telo nezname a teda ich neviame casto poriadne spracovat. Korunu tomu samozrejme nasadzuju geneticky modifikovane produkty, ktore zaludne sa snazia zapasovat vsade.