Kde ziskat novych priatelov (nie som ani cudna, ani introvertka)

Príspevok v téme: Kde ziskat novych priatelov (nie som ani cudna, ani introvertka)
dzejmybejmi

Ahojte, takze hned z uvodu: nie som ani zakriknuta, ani utiahnuta, ani introvertka a mam 24. Ale zrazu som sa dostala do bodu, ked som bez priatelov. Iste, mam naozaj par skvelych priatelov zo strednej a vysokej skoly, ale tak ako sme sa zisli v jednom meste pocas studia, tak sme sa po skole hned aj rozisli a teraz sme odkazani na maily, telefony a stretnutia raz za cas.
Mame s priatelom krasny vztah, vacsinu casu travime spolu, kedze spolu byvame aj pracujeme a kedze on nie je na vecerne zatahy a posedenia pri pive, nemame ziadnu skupinu priatelov. Sami si vystacime, ale casto chodi na sluzobky kvoli biznisu a vtedy som vecer..no..tu..idem spat, lebo nemam komu zavolat, aby so mnou skocil na kavu. Okej, aby som neklamala, mam jednu kamosku hned po ruke, ale nie vzdy ma cas, vsak :)
Takze otazka znie: kde sa vlastne hladaju novi priatelia? Iste, v praci. Lenze my s frajerom spolu podnikame, v kancli sme sami, takze ani kavickovanie s kolegynkami som nikdy nezazila...
Vacsinu casu travim mimo domova, aj behavam vonku, aj chodim na jogu a pod. ale skratka za ten cas som stale,,sama" :) Takze, moji mili, prijmem od vas vsetky rady, ako si ziskat novych priatelov :) Mozno mam len zalepene oci a riesenie je jednoduche. Pekny vecer a dakujem :)

david76

Bohuzial recept ako ziskat kamaratov neexistuje..nikdy k nam sami nepridu a nezaklopu na dvere ze ahoj ja som tvoj novy kamarat ,vacssinou to pride spontanne...Pritahujeme k sebe ludi ake je nase ja.Skus porozmyslat co ta bavi ake mas konicky,rada cestujes?..Je skvele sa sniekym podelit o svoje NOVINKY..no bud opatrna pri vybere lebo tej nikdy nieje dost.

jorko

Tiež nad tým rozmýšľam a to už mám cez 40, chodili sme s rôznymi ľudmi na dovolenky zábavy alebo len tak sme sa bavili ale nikoho nenapadlo stretnúť sa alebo zavolať. Ked sa neozveme tak \\\\\\\"kamaráti \\\\\\\" sa neozvú, neviem či už majú svoju partiu alebo čo. Máme rodinu ale nejaký kamaráti s ktorými by si človek pokecal alebo posedel niekde,človek niekoho potrebuje, škoda. Už sme si zvykli byť sami pre seba a to chodíme hocikam nesedíme doma a aj tak nič. To sa mám niekoho opýtať \\\\\\\" nechceš sa so mnou kamarátiť \\\\\\\"