Co to znamena?

lokaj

Wreck aj chlpy na tele sú prirodzené to len ľudia sú dnes tak zmagoreni ze sa boja chlpov a všetko si holia. Tie chlpy maju predsa nejakú funkciu pre telo. Ci už v rozkroku na nohách alebo v podpazuší.

Maoam

inymi slovami - si prirodzene pekna, bud rada :-), mozno mas aj symetricke crty tvare, symetricku postavu atd., je to super o to menej roboty budes so sebou mat ;D

Maoam

prirodzena krasa dana genetikou, je to dar

zrejme na sebe nemas ani nic umele ci dorobene a nepotrebujes sa ani prilis malovat, aby si vyzerala dobre, skor si asi typ, ktory potrebuje minimum mejkapu, inak by to vyzeralo ako päst na oko a aj tak vyzeras super

Lokaj

Ze si normálna ako ta boh stvoril a žiadne umelé zásahy ako silikóny odfarbenie vlasov napichane pery nalakovane nechty umelé mihalnice umelé šošovky v očiach atď.
A tiež povahovo ze sa správaš normalne a nehráš sa na niekoho iného. Si sama sebou ziadna herečka.
Teda ze si OK ;)

rovinka

Podla mna to znamena, ze nie si taka "tuctova" namachlena, vyzehlena,vychrtla ako vsetky baby dnes co sa snazia vyzerat co najlepsie, a ked postavis 10 vedla seba, tak nevies ich rozoznat,a ked sa odmaluju tak sa ich kazdy zlakne, co maju umele kozy, mihalnice, vlasy a este k tomu duckface.
Vsetky tieto baby by muzi najradsej po*ebali a poslali dalej. Ale mat rad dokazu mat prave pekne, prirodzene zeny :)
a neries somariny!