Ako zistiť aké má moje telo pH?

dokky

philips

vies, JA viem najlepsie ak osa citim, nech si pristroj ukazuje co chces, sorry, akoze, ale, bulvanejsie to napisat neviem.

aj ked mi krv bude uakzovat OK hodnoty a mne bude blbo, tak co ?

ked krv vykaze zle hodnoty, uz je dost neskoro..

RNG

Napr osteoporoza je nasledok prekyslenia organizmu. Ked zacnes jest viacej zasadotvornych potravin(najma zeleniny) a pripadne zoberies mineralove doplnky(tiez zasadite) tak si mozes kosti zregenerovat spat do povodnej hustoty.
To som kedysi davno vycital od roznych lekarov, co maju ine nazory , nez dr Bukovsky, tj nie su to nazory laika , ale lekarov, a mal som si ich moznost aj overit napr na priklade mojho otca a matky, ktori mali obaja osteoporozu(osteoporosis senilis) a po brani vyse roka mineralovych doplnkov na kosti, vtedy este len primitivneho CalMag, dostali hustotu kosti spat do normalu. Takze mi tu nikto nemoze hovorit, ze doplnky nepracuju pre nikoho a ze nenexistuje okyslenie tela, kde sa odburavaju na neutralizaciu mineraly z kosti.
Keby mal clovek okolo kosti vzdy len alkalicke prostredie, tj vyse PH 7.2 zhruba, tak sa mu nemozu kosti odburavat ale naopak z krvi sa mineraly tam musia usadzovat. To vie kazdy chemik a to by si mal konecne aj dr Bukovsky uvedomit a netvrdit, ze doplnky su nanic.
Som zvedavy potom, pre co by ich v USA vyse 90% lekarov bralo? Z hluposti, alebo vedia preco?

vabiva

cherryberry, ved touto zdravou stravou vlasne bojuješ proti prekysleniu.
Je to fakt len otázka, ako to pomenujeme. Ja som laik a tiež som si riešila zdravotné problémy úpravou stravy presne ako ty popisuješ + som užívala kvalitné doplnky ako silne zásaditý koncentrát cviklovej šťavy a rakytníkového oleja Beta Santé, v minulosti čistý koncentrát cviklovej šťavy Betavital a ešte aj iné, ale nebudem to tu rozpisovat. Viac takých produktov je na mojezdravie.sk ak si to chce niekto pozrieť.
Podstatné je, že úprava stravy smerom ku konzumácii viac surovej stravy, hlavne zeleniny a vynechanie nezdravých potravín mi pomohlo zo zdravotného hľadiska tak, ako žiadne lieky.

dubovsku

cherryberry

lenze vtip je v tom, ze presne ta zdrav strava je zasadita strava...

cize je to len slovickarenie..

ale pozor na orechy, plesen nie je moc zdrava..

dubovsku

Bukovský trolluje o inom.. ale zabuda na fakt, ze potraviny zadarene do tej-ktorej kategorie maju ako-taku funkciu-nasledky..
takze ak sa jedna o odkyslujuce tabletky, mozno m pravdu, ale ak sa jedna o STRAVU,upravu jedalnicka, tak pravdu nema.

cherryberry

Dúfam, že sa na mňa nikto neurazí, ale blbosť :) Ak má niekto oslabenú imunitu, cíti sa slabý alebo ho trápia akékoľvek iné ťažkosti, netreba držať žiadnu hlúpu zásaditú kúru alebo čosi podobné.
Stačí sa začať ZDRAVO (nie ,,diétne\") stravovať: obmedziť živočíšne tuky, vylúčiť údeniny a akékoľvek mäsové polotovary typu šunky, párky, paštéty a pod., eliminovať cukor v strave, jesť veľa rôznorodého ovocia, zeleniny, orechov, veľa strukovín, nadobro sa vzdať bieleho pečiva, ryže a cestovín z bielej múky, nevyprážať v litroch oleja, pravidelne športovať a robiť aj niečo iné, než sedieť celé dni za počítačom a účinky sa čoskoro objavia. Zaručene :) A nehovorím to len tak, lebo som múdra ako Šalamúnova r..uka...Tiež som sa snažila pred rokmi ,,odkysliť\" kvôli atopickému ekzému, našťastie som už zistila, že je to blbosť :) PH zdar!

0vecka

2 RNG pri prekysleni tela su priznaky tusim bolest hlavy (mozno to bolo pri zasaditosti pri prekysleni bolo nieco ine) kazdopadne tieto potravinove teorie o prekysleni su uplna blbost.

A ano kyslost mocu nema vela spolocneho s kyslostou tela. Moc ma byt kysly BTW.