Neviditelný strojcek Invisalign, Incognito

Príspevok v téme: Neviditelný strojcek Invisalign, Incognito
zubok77

Prosím Vás mohli by ste mi napísať vaše skúsenosti s neviditeľným strojčekom Invisalign alebo Incognito? Keďže to nie je veľmi lacná záležitosť, potrebovala by som počuť aké sú reálne výsledky a samozrejme aké je samostné nosenie týchto strojcekov, pretože niekde som sa docítala, že to prekáža pri rozprávaní atd. Ak ste mali s týmito strojcekmi skúsenosti alebo poznáte niekoho kto ich nosí, prosim napiste mi :) velmi mi to pomoze pri rozhodovaní, kedže ja nikoho kto ich mal nepoznám

Pauka

Ahojte.Prosím o radu.Chcem dať synovi (15) tento strojček,ale nikde sa nepíše či mu musia vytrhať aj vlastné zuby,ako je to u klas.strojčeka.Vie to niekto?ďakujem

111ada111

Ak má niekto záujem o 1500 eurový kupon na liečbu neviditeľným strojčekom Invisalign u Dr. Thurza, tak predávam za 500 eur. Platí do konca mája 2017.

Mikicika

Ja mam invisalign 2 mesiace. Stal ma 4500 euro. Mam ho nosit 9 mesiacov. Ja som uz dost stara, takze som nechcela nosit zeleznu rarohu. Da sa na to zvyknut. Clovek trochu niekedy susle. Nepaci sa mi, ze mi boli nalepene na zuby take gombicky. A este sa mi nepaci ze obrusuju medzizubne priestory. Robia si so zubami co chcu. Ale teraz uz musim ist do konca.

MaRkoOo

Dobrý deň, ak by mal niekto záujem o 600€ zľavový kupón na liečbu neviditeľným strojčekom, kľudne píšte na mail: martindomcek26@gmail.com

Makahala

zubok 77 mam sesternicu ktorá to nosí a jej to prekážala dosť na to rozprávanie a vimeniila si neviditelny strojcek za ten normalny obycajjny :) :)

Makahala

ja mám začať nosiť strojčej na zuby a obávam sa toho že či to nebude bolieť a že či sa my nebudu smiať pretože nosím strojček viem že je to veľmi dobrá vecička predsa každy chce mať pekné zuby a pozerám fotky kde su strojčeky a všimla som si novinku neviditelny strojček ale je to drahe viete my povedat cenu obycajneho strojceka alebo priesvitneho :) dakujem vopret :)

ivobrick

Lenze oba tieto strojceky sa nedaju pouzit na vsetko. Alebo ako to je vlastne.
Co vsetko ti upravi formicka a co vnutorny strojcek? Pochybujem ze nejake velke posuny do bokov.. roztahovanie, ak mas zubky namackane nasebe. Ci?

informer

Vcera mi dali dole incognito,ktore som mal nasadene od 6.8.2013,nalepili mi hore aj dole tenky drot-retainer,ktory skoro necitim.Komplet liecba vysla na 4281e ale dnes idem sondovat za kolko predam to zlato takze suma sa isto znizi.Cenu nejak neriesim,kedze investujem do svojho zdravia a ked si clovek odpusti nejake zbytocnosti napr.dovolenka tak sa to da zvladnut.A konecny vysledok liecby stoji urcite za to.Zdravim vsetkych.