Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
morgan98

Ahojte:)V kratkosti by som chcel vam vsetkym opisat moj problem,za kazdu odpoved vam uprimne dakujem vazim si to!Moj problem je v tom ze neviem co mam robit,alebo si skor mysliet o danej situacii.Mal som moznost spoznat uzasne dievca,take inteligentne a sympaticke.Nasli sme sa cez internet a zhodou okolnosti sme byvali od seba 20 metrov:)Bola to kamoska z detstva na ktoru som zabudol.Zacali sme si pisat,preberat ..az sme sa jedneho dna stretli.Boli sme spolu 5 hodin ,co sme sa tak rozpravali o vsetkom.Neustale sme si pisavali ci cez SMS alebo FB.Jedina nevyhoda bola ze studuje mimo mojho mesta a ma vela ucenia takze sme neboli dost casto vonku spolu...ale aspon sme sa snazili komunikovat prostrednictvom internetu.Druhy krat vonku dalscih 5 hodin rozpravania,mali sme toho tolko vela spolocneho na rozpravanie ze nas musela servirka vyhnat von:)Treti krat som ju pozval do kina ..super bolo dala mi darcek a ja jej to kino vsetko islo ako po masle podakovala sa za kino a tak ...opat sme si len pisavali no jedneho dna mi napisala ze ma bere ako kamarata pretoze niecoho ineho nieje momentalne schopna.Bral som to,pretoze asi aj ja som neni schopny...Myslel som si ze nema jednoducho zaujem ale nato ma pozvala ku sebe so koly a do mesta kam dochadza..boli sme cely den spolu.Bol to uzasny den..a tym to aj skoncilo uz asi mesiac sme sa nevideli co ma tolko ucenia ale to nieje podstatny problem.Problem je vtom ze aj ked jej teraz napisem ako sa jej dari zo skuskami..napise len strohe vsetko je v pohode.A uz vobec nepise ako predtym kazdy den...samozrejeme to bolo vzajomne aj ja som jej pisal ale aj ona...teraz nic..Predtym sa viac rozpisovala dokonca posliela SMS ze vsetko je v pohode....nechapem co sa stalo.Ja chcem byt snou kamarat mame spolocne plany ..slubili sme si vylety ked bude mat cas.O nic mi nejde..viem ze laska sa neda nadatumovat vsetko pride spontanne...lenze sere ma to ze preco je tomu tak.Ja som jej nic zle neurobil..ale mam divny pocit menejcennosti...Prosim o kazdu dobru radu.

moooncaaa

sisi isty že te nie je len skuškami? daj jej čas aspon do konca februara, ak je na VŠ,moja najlešia kamoška sa so mnou pravidelne nebavi 4mesiace v rok (januar, februar a maj, jun) len kvoli tomu že je na nervy z vysokej
aby si o nu neprišiel kvoli nejakym unahlenym zaverom a svojim komplexom

Nikuška.Nika

Nestresuj sa hlavne kľud. Možno ma naozaj veľa učenia alebo si niečo spravil, povedal čo sa jej nepáčilo a pritom o tom ani sám nevieš lebo si si to neuvedomil..tažko povedať. Hlavne je aby nemala pocit, že si doterný a že ju otravuješ. Ja by som sa jej narovinu spýtala cez fb alebo ako si to píšete že či si niečo spravil, že sa ti zdá trochu iná ako keď ste si písali na začiatku a uvidíš čo ti odpíše :)

morgan98

Davam update.Ona uz uplne ledva odpise ignoruje.Neviem co si mam mysliet o tom,Je to stratene alebo co mam robit?Dakujem za odpovede.

morgan98

Jasne ze budem spokojny,len mi ani nejde o spokojnost,len sa snazim prist preco je tomu tak ze mi sotva napise ahoj.

rovinka

Ved tak jej zavolaj, ako chlap, pekne sa jej strucne opytaj, co ma nove, ako sa ma, a nezaberie ti (ani jej) to viac ako 5 minut. A budes spokojny.

morgan98

Dakujem velmi pekne za odpovede..ja len k tomu dodam,ze ja som za aby sa ucila viem ze to nema lahke a rad ju podporim ak dovoli ja tomu vsetkemu chapem sam som studoval tazky obor medinu ktoru som bohuzial nezvladol..vobec niesom zastanca toho aby mi pisala dopodrobna kazducku vec co dnes urobila.Len stroha odpoved je proste stroha..clovek si hned mysli ze co sa stalo.Ide len o pisanie a tukanie na klavesnici co zabere cca.5min jej casu nechcem od nej aby isla 50km do hory tam zlomila nejaku vetvu a vratila ss spat...

odľud

Nechcem hádzať všetkých do jedného vreca, ale taktiež som študentom VŠ. Ak mám toho veľa (momentálne je skúškové obdobie v plnom prúde) snažím sa venovať len problému "škola". Všetko ostatné ide bokom. Možno aj tvoja kamarátka je takýto typ. Ak mi zahára pod zadkom, naozaj sa správam rovnako ako ona :). Aj kvôli tomu mi stroskotal vzťah. Priateľka nepochopila moje problémy a nevedela prijať to, že študujem a nemám veľa voľného času. Nevešaj hlavu, a snaž sa ju podporiť. Možno je problém len v tomto.