Košice - parťáčka na chudnutie

Príspevok v téme: Košice - parťáčka na chudnutie
dede89

Ahojte,

mám 24 rokov a vyše 100 kíl. Hľadám si týmto kamarátku podobných rozmerov :P na spoločné chudnutie a cvičenie - vo dvojici ide všetko ľahšie, a pri chudnutí treba čo najviac podpory (aspoň v mojom prípade). Nemám záujem o žiadne diéty typu Dukan, 90dňová a podobne. Chcela by som to skúsiť so zdravou stravou 5x denne a k tomu pohyb, pohyb, a ešte raz pohyb. Mal by niekto záujem?

lala ruzovaa

odpovedam
Poradila by si mi prosim ta k chudnutiu nieco? Moj mail je crucial@centrum.sk dakujem :) ked mas teda zaujem

odpovedam

Psenicu nejedzte, nie je na nej nic zdrave, celkovo obilniny su dost diskutabilna zlozka potravy. Ja sice chudnut nepotrebujem, no ak potrebujete, baby, poradit, tak nechajte tu svoj mail. Samozrejme nic za to nechcem :-) ale hlavne majte motivaciu cvicit. je na com pracovat, ale pojde. A fakt ziadne diety.

evis468

prave som zalozila forum co sa pytam ci mam vyskusat bio klicky :D skoro nikto neodpisal...ale asi si to objednam :D ako taka nahrada stravy raz za cas... ty si o tom co myslis.. tieto klicky myslim... chilli.webuje.sk rozmyslam nad tou psenicou.. a mungom

lala ruzovaa

ahooj, este sem chodis pozerat, ci niekto odpisal? :D toto je smutnee, nikto ti neodpisal :D sak kosice su ake velke a je tu aj dost tlstych, co nikto nic? :D ja som z ke a som tucna, ale mam 73kg.
ale! :D mala som kedysi (pred 2,5 rokom) 96! :D cize som bola davnejsie podobnych rozmerov a viem ake to je, takze neodsudzujem ludi v takej velkosti...:D ani ja nechcem ziadnu predpisanu dietu, len podla vlastneho uvazenia si upravit stravu...tak som chudla aj doteraz. ale aj hresila no. neverim, ze sa da uplne prestat so vsetkym nezdravym, len treba najst mieru a pekne pomaly ist na vsetko...aby sa to dalo udrzat.
ale neviem ci sa chcem s niekym stretnut.
najprv by som si mozno len chcela pisat. :) co povies? :) mozno neskor by som aj s niekym cvicila ale teraz na nieco take nemam naladu...