Ja 25...ona 17

Príspevok v téme: Ja 25...ona 17
no_one2

Pekny vecer prajem, mam problem..vyzera to ,ze som sa zalubil do 17 rocnej dievciny. Ako som uz v titulku poznamenal mne je 25. Je to divne? Mam z toho blby pocit, ze je moc mlada pre mna. Vtahy som mal vzdy len zo starsimi zenami a teraz toto. Vyzera to, ak to bude dalej pokracovat, ze skoncime spolu. Co mam robit?

lasonkacmuk

Ja si myslim, ze to nie je zle, ale zalezi na vas...
Cize ked mas pochybnosti, radsej z toho vycuvaj, aj ked ja by som v pohode brala 25 rocneho v 17tich, nemam s tym problem.
Ked si pamatam na svoju 17, pacili sa mi muzi v 25ke, preto to pisem...
No ale asi tvoje obavy pramenia z niecoho a je dobre pocuvat svoj vnutorny hlas...
Podla mna je fajn pre zenu, ked si najde starsieho chlapa, lebo predsa len muzi dozrievaju o nieco neskor a casto sa stava, ked sa daju dokopy rovesnici teenageri, ze dievca ma pocit, akoby bol chalan pozadu a riesi veci, ktore ma ona uz davno vyriesene a citi sa pri nom tak trochu ako nejaka vychovavatelka alebo mama a to jej nie je prijemne...Dospeli muzi su to, co im v tomto imponuje...Navyse mladsi sa skoro urobia a to tiez nie je prave co by chceli. Mlade baby si chcu co najviac uzit a preto s takymi skorymi maju pocit, ze o nieco prichadzaju...Preto ty by si pre nu mohol byt idealna volba a myslim ze tvoje obavy su len tvoj osobny nazor, nie je to objektivne, zvlast, ked nepises, ako sa na to diva ona.

Bublinka-Sendy

Ahoj .... Ja som teraz 31 a moj partner 43 čiže 12 ročný rozdiel.... Tiez to spočiatku riešilo veľa ľudí plus priatel ma z prvého manželstva 17 ročnú dcéru a kedže o mne si niekedy myslia ze som okolo 20- tky tak niekedy sa stáva ze si myslia ze sme spoluziacky.... Ale neriešime uz.... Ja som spokojná i ked niekedy ma stavy a sprava sa ako moj otec :)))))) myslím ze je to iba číslo... Samozrejme odtiaľ potiaľ.... Poznám 49 ročného co si niečo začal s 19 tkou .... To uz je moc.... Ale tvoj rozdiel nie je az tak hrozný .... Skor by som povedala ze akurát... Veľa krát su baby vyspelejšie ako chalani...je to o inom ak je tam rozdiel.... Mna to nikdy netahalo k seberovnym... Moj názor... Držím palce nech Vám to vynde

no_one2

konecne mi funguje PC..tak len pre info vcera sme sa teda dali nejak dokopy, ze to spolu skusime ..som zvedavy a mam z toho taky zvlastny pocit :)

dakujem za komentare, v kazdom z nich je tak trocha pravdy ;)

Buffyna

Pozri sa, môj bývalý sa zasekol kdesi na 16-17 rokoch ešte stále, jemu rastie vek, ale baby si hľadá stále okolo 15-16-17. Myslím si, že 8 ročný rozdiel sa dá zvládnuť a časom aj ona dospeje a možno je aj teraz dosť vyspelá, keď má o teba záujem. Skús to, možno to vyjde. Netráp sa tým teraz, a to vyjde, tak to bude podľa mňa časom len lepšie. Horšie by bolo, keby si si našiel 11 ročnú alebo neskôr o 15 rokov mladšiu, ako to dnes chlapi robia a myslím si, že to už je skôr choré.

Lesna_vila

Tiez by som na tvojom mieste vek neriesila... ja som mala 17 a ked som spoznala svojho ex (on=temer 28) a mozem ti povedat, ze sme si sadli ako "riť na šerbel", vsetci okolo nas riesili ten rozdiel a to, ako nam to nebude klapat, no i tak si myslim, ze taku lasku uz nezazijem, sice sme sa rozisli,ale nie kvoli veku... teraz mam 24 a nic podobne som nezazila, tak to neprepasni, je to iba cislo... ked to neklapne, tak sa to skonci, ale aspon neprepasnes moznost, riad sa srdcom, tolko moja rada :)

LILIII

Vek neries ,ja som mala 19 a moj priatel 33 a taku lasku uz nikdy nezazijem ako s nim. Samozrejme ,ze sme sa vedeli aj poriadne pohnevat no vsetko to ,ci uz hadanie ,ci udobrovanie malo take grady ,ze zazit toto znovu ,vzdam sa cohokolvek a pojdem zit trebars do chatrce niekde na pusty ostrov ,ak tam bude ON ,chcem ist s nim.
No bohuzial ,vsetko to skoncilo prirychlo a tragicky . Preto radim nevahaj ,ak ju lubis nenechaj sa obmedzovat vekom-casom ,ved sa aj povie ,ze zivot sa nemeria sekundamy ,ale momentami .
Vela stastia.

vivss

Urcite to skus ak ju chces. Poznam aj vacsie vekove rozdiely, sama som mala 18 a priatel 28 ( teraz mam 23). Ak ju milujes,nie je co riesit ;)