Nizka, male prsia.. co jest, ked mam vek v ktorom by sa to mohlo este zmenit?

Príspevok v téme: Nizka, male prsia.. co jest, ked mam vek v ktorom by sa to mohlo este zmenit?
TinaCK

Ahojcek. Mam 15rokov, meriam 165cm a vazim 56kg. Mam nizku, svalnatu postavu, vcelku dobru, nie som tucna, to urcite nie, ale mam trochu velke boky a to sa mi nepaci. Moje komplexy z postavy ma na istu dobu priviedli tak trochu do sialenstva.. Pred pol rokom som uplne zredukovala potraviny co jem - jedla som celych 6mesiacov len zeleninu, kuracie maso, vajicka a ovocie ( pricom som vela krat zila len na zelenine).Dlho to bolo super, mala som dobry pocit ze to vydrzim a tak, nemavala som ani hlad a mala som sa paradne.. az kym mi nezacalo byvat zle a to coraz castejsie, az sa to stalo beznou sucastou mojho zivota a bolo mi zle takmer konstastne.
cely pol rok som nedostala ani menstruaciu). Po dvoch tyzdnov kedy som sa s placom budila kazdu noc, som sla k lekarovi. Z vysledkov z krvi mi povedali, ze som chudokrvna, mam malo bielych krviniek a zmeneny krvny obraz.. a samozrejme, musim zacat jedavat normalne potraviny. Tak som pridala nejake "speci" celozrnne chlebiky od BonaVita, obcas tmavu ryzu, nejake zemiaky a mliecne nizkotucne vyrobky. No a ide o to, ze som velmi nizka oproti zvysku rodiny. Moja mama ma 173cm, peknu, akurat postavu a ma aj dobre prsia - co ja nemam vobec. Preto sa chcem spytat (lebo dufam, ze kedze som tak mlada mam sancu sa este nejak vyvinut) ci mi poradite, ci mam zacat uplne normalne jedavat, ziadna delena strava, ani nie sladkosti teda ani nic podobne. Normalne cestoviny so syrom, kludne aj s takym co nie je nizkotucny, pecivo s maslom.. vsetko normalne jedlo proste( nebavime sa tu o slanine a klobasach alebo parenych buchtach..) Jednoducho stve ma to, som krpec sice s zenskymi krivkami, ale prsia nikde a moja mala dusicka dufa ze to dorastiem, ale ako mam jest aby moje telo na to malo dost zivin???

A este dodam ze nezijem posedavacim zivotom. Za rady a skusenosti dakujem vopred

ja-pusate

to vobec niesi na tom tak zle s tou vyskou a vahou. ja som mala v 15 150cm a 35kg(mala som anorexiu)hlavne nezacinaj s chudnutim a obmedzovanim stravy v tvojom veku lebo sa nevyvines ako ja,v 17 som musela ist na hormonalnu liecbu lebo som mala vysku len 153cm ziadne prsia,boky ani menzes.teraz mam 22 vysku 157cm,nadvahu a privelke kozy z hormonov.
takze ak chces narast a vyvinut sa prirodzene jedz pestru stravu aj tuky,sacharidy,bielkoviny,kup si Vitamin E a kyselinu listovu,je to volnopredajne a prispieva to k rastu a vyvoju.tiez som to brala ale pri nedostatocnej stareve to nema ucinok.

aksuf

Dobry den viem Vam pomoct so zvačšenim prs zaoberam sa činskou terapiou 20r masaže, vakum terapia,bolesti chrbtice,bolesti hlavy,atd.ado@atlas.sk

srnkamala

v prvom rade si to pokaslala tym, ze si prestala normalne jest..ten rast sa ti zastavi a uz to nedozenies...tvoja mama je preto vyssia lebo jedla normalne amala dostatok zivin,ty si svoje telo o tie ziviny ochudobnila a preto nemalo z coho rast a je dost mozne ze to uz ani nedobehnes...a 165 cm nieje na zenu malo...a prsia sa daju spravit..aj ja som ich mala male a dala som si silikony a som max spoko..takze neviem ., co riesis..no stres

jhg

fuha 165cm a krpec? no to som ja miniatura potom :D a priatelovi sa pacim, podla neho je to rozkosne, mozem si dat aj opatky a este stale som nizsia od neho co je take zenske podla mna ;) prsia mam tiez male, nastastie casy ked som mala komplexy su uz prec :) tie sa mu tiez pacia, proste ze by ho nikdy nevzrusovali prilis velke, ze moje su take "do ruky" ;) ...takze dievca zacni sa mat rada, su chlapi ktorym sa pacia typy dievcat ako my, kolko ludi tolko chuti ;) nezabudni ze komplexy su len v nasej hlave! ;)

mackani

Ja mám 17, tiež mám takú postavu že prsia malé a boky a zadok dosť velký :P Ale všimla som si, že doteraz mi nerástli prsia, ale teraz budem mať zachvílu 18 a až teraz začínajú rásť. Síce malé furt,ale také do ruky :D Takže vydrž, ešte len máš 15. :)

TinaCK

A ake potraviny by mohli prispiet k rastu nejak??:) predpokladam, ze asi neexistuje nejaky rastovy hormon co sa da kupit a spravi zazraky, mmmmh :D

Agnes998

Mozno este vyrasties mozno nie, dievcata prestanu rast skorej. Prsia ti tiez este mozu trocha narast ale tiez je to individualne. Stravou to neovplyvnis, to su geny. Jedz normalne a zdravo, tvoj jedalnicek povazujem za dobry, nemusis predsa jest cervene maso, to k zdraviu nepotrebujeme. Mozes este pridat ryby a ine biele maso.