Po cisteni pecene mam zapchu

Príspevok v téme: Po cisteni pecene mam zapchu
Melvi

Ahojte. Urobila som si ocistu pecene,no ranna stolica sa nedostavila. Mam zapchu asi. Strasny tlak akoby hore v zadku. Horkotazko sa mi podari po case vyprazdnit ale len trochu a len to zo mna tecie ako voda,nic hore neplava a uz vobec nie zelene.Mohlo sa stat ze tie kamene zostali alebo sa vytvorila velka hrča,gula.?? Co by som mala robit ? Neviem ani sediet,

Prezyvka55

:D no a takto to dopadne pokial ludia robia experimenty a nestravuju sa normalne pravidelne normalnou stravou ... poucenie pre vsetkych na zdravie.sk

Melvi

Dobra otazka.Preto som sa pytala tu o tom ja. tyzden nic moc,hlavne jablkovy dzus,zeleniny a podobne. potom ta ocista. neda sa na tom nic pokazit ved viem citat.

Ivka 1

Myslím,že to spolu nesúvisí. Je to len zhoda okolností. Pravdepodobne máš v pošve zápal a mal by Ťa vyšetriť gynekológ. To môže spôsobovať tlak a bolesti v oblasti dolnej pánvy- podbruškoa ktoré môžu vystreľovať aj do krížov.

Melvi

Uz viem ze ten tlak ide z vaginy.je tam taky vyrastok a teraz sa zvetcil a tlaci ma poriadne aj v podbrusku a tlaci aj pri zadnici.skusila som vojst prstom do zadku...bolo vsetko ok.a ked do vaginy ucitila som ten bolestivy tlak.moc som ani mevedela vojst kvoli tomi. Citim to odvtedy co som vypila ten olej s grappom a lahla si. Je to zle? Pila som vela pravdaze. Den ocisty mi vysiel na posledny den menzesu.suvisi nejak?