Mám obavy a strach

Príspevok v téme: Mám obavy a strach
VV

Dobrý večer, mám vážne obavy o seba už dlchšie mám obrovskú nadváhu a vtedy ked som pribrala som dostala aj cukrovku a vysoký krvný tlak , bolesti chrbtice a dalšie, asi pred troma rokmi mi začalo šklbat v lavej polovici tváre ,oko, pery , tvár, trvalo to asi 2 mesiace a prestalo, vracalo sa mi to zas o pár mesiacov bola som na neurologii kde ma poslai na CT mozgu vtedy to bolo veku primeraný nález, bolo to pred dvoma rokmi tento týžden sa chystám znova na neurologiu ,žmurkam, tahá mi tvár do strany, a bolí ma strašne hlava každý den a som stále unavena , bolí ma krčná chrbtica.
Pred rokmi som velmi často navštevovala stomatologiu, bezuspešne takmer rok sa mi pracovalo na dvoch zuboch a nakoniec nič z toho , prestala som tam chodit , a ked sa mi pridružili zdravotné problémy nejak sa na zuby pozabudlo, roky ubiehali a teraz si niekedy myslím , že aj to šklbanie ,žmurkanie proste tie tiky mám z toho, zuby už tam nemám ,len korene vyplnené,stále cítim tlak na lavej pol,tváre a mám obavy či tam nebudem mat pod tým zubom niečo zlé. Najviac mám teraz obavy z toho , že mi velmi trpnu ruky aj nohy, cukor mám stale okolo 15 tlak tiež vyšší 150/95 a viac, na tlak beriem 6kombinaciu 2x denne a na obed 4 tab. Na cukor zatial tiež tabletky.
Po 17 hodine už nejem ,pijem dost tekutín , aj mi opúchaju nohy , a ešte k tomu ma velmi boli koleno , hodím na injekcie sinovial.Posledne dni ma velmi bolí v okolí srdca a chrbát , najviac ma znepokojuje to trpnutie ,ked som to mávala z chrbtice to bolo len na jednej strane a také iné ale teraz aj nohy aj ruky , aj teraz ako píšem v prstoch cítim pichanie. bojím na inkfartu alebo mozgovej prihody.

xxxbb

Ja mávam rovnaké bolesti na ľavej strane tváre... v podstate mi zvykne tŕpnuť celá ľavá strana. Rovnako ma zvykne aj v oblasti zubov bolieť.(taký tlak tam cítim). Tlak cítim aj pri srdci...proste je to na hovno pocit. Ja som bola tiež za neurológom a vysvitlo, že to mám celé od chrbtice kvôli zaseknutím nervom. Teraz chodím na rehabilitácie a troška je to už lepšie, ale mám to ešte celé stuhnuté (krčná časť). Pre istotu by som si však dala určite vyšetriť zuby pretože mi doktor hovoril, že u veľa pacientov to môže byť naopak. Zuby vedia byť veľmi zákerné! Bolesť zubov vedia veľmi ovplyvniť srdce. Ja si však myslím, že to bude celé od nervov, ale fakt si radšej dajte všetko vyšetriť! Skúste si doma chrbát natierať konskou masťou (hrejivá-červený obal) alebo sa dajú kúpiť aj náplaste Voltaren tie sú však dosť drahé. Ja si vždy pred spaním chrbát natriem a je to oveľa lepšie a troška pohybu na chrbát.