Ma milenku

Príspevok v téme: Ma milenku
Inka12346

Neviem prečo ale moj muž si nasiel milenku. Viem určite sa pytate ako somto zistila ale zistila som to. Najprv som si začala všímat jeho vyrovnanost pri pohlavnom styku. Už vobec nebol taky nezní aky býval a mňa to začalo stvat. Ale povedala som si že t o má len take sproste obdoobie a ze Ho to prejde. No potombto prišlo manzel sa sprchoval a nechal si mobil v obyvacke. Nemohla som odolat a pozrela som sa mu do kontaktov. Mal tam kontakt označeny ako: "Kočička" najprv som si hovorila že je to moje číslo a potešilo má to až dovteey ktv som sa mu nepozrela na SMS. Mal tam s nou napisanych aspon 100 správ a každá tretia správa bola odfotena nahá v zrkadle. Brr!!! Nastvala som sa a vykricala som mu že má podvadza, samozrejme že sa.začal vyhovarat ze nie, ale ked som mu ukazala jeho mobil a správy tak sklapol. Normalne si predomna klakol a.povedal že už.niky viac... Ja som mu dala facku a chcela som odist ale nemala som kam. Doteraz s ním zijem a tvarime sa akoby sa nič nestalo. Ale stále Viem že má milenku, pretože si mobil stále stráží a nenechá Ho ani na sekundu v jednej miestnosti so mnou. Neviem čo mám robit... Sestra mi povedala že má ubytuje u nej ale... Ja ku nemu stle cosi citim a stále dufam ze sa spamata aj ked.je.to marne...

poradimtiti

Ono je najhorsie to, ze ako sa hovori, zeny su z Venuse a muzi z Marsu. Ja viem, ze tu asi budete nadavat ako to pisem, lebo to nedokazete pochopit, ale muzi dokazu oddelit sex od lasky, kdezto zeny si to spajaju. Preto spravidla znasilnena byva zena, preto je tolko prostitutok a nie naopak. Ono je skoda, ze muz nepovie zene na rovinu ako to citi, ked ju bali, lebo vie, ze nic nebude, ak to prizna, ze to v sebe takto ma.
Na druhej strane co je pre zenu horsie - ak sa muz vyspi s inou zenou len kvoli sexu alebo sa nevyspi so zenou, ale je do nej po usi zamilovany? Muzovi by vadilo skor ten fyzicky kontakt, kdezto zene to, ze ma city k inej.
Je to velmi tazke, kedze to takto v sebe mame geneticky zakomponovane. :(

Messje

Viktoria,
je mi velmi,velmi luto co sa ti stalo.Ani neviem co na to napisat.Asi najlepsie nic.
Nedopadla som az tak ako ty,ale potvrdzujem tvoje slova.Ex manzel,ked ma podviedol prvy krat,po zisteni plakal,klacal na kolenach,ze to uz nikdy neurobi,ze miluje len mna,ze slubuje,ze mi uz tak moc neublizi,ze sa s nou uz nikdy nestretne,,,stretaval sa este asi 3 mesiace.,...potom sekal dobrotu asi 4 roky.Urobil to znovu.Vies co mi povedal po druhom raze?Vraj uz prvy krat som mu nemala odpustit.
Len ludia sme tak naivni,ze aj po tychto nasich prispevkoch si kazdy povie,,, to mne sa nestane.Ony mali smolu,ale ten moj ma naozaj miluje.Aj ja som si tak myslela.Som rozvedena,Stastne ;-)
nech sa ti dari viktoria a si uz len stastna aj napriek chorobe.

viktoriabb

dám všetkým podvedeným ženám drsnú radu ale ja ako veľmi veľmi poučená životom a uzrozumená s tým ako to funguje jednoznačne hovorím neodpúšťajte neveru. Nikdy ani láska nech vás nepredsvedčí. Ja ako hiv pozitívna žena ktorá sa nakazila od manžela ktorý jej mimo iné zničil život aj inak jednoznačne hovorím nie. Neoživujte a nedávajte nádeje do niečoho čo nefunguje je to vyslovená strata času. Každý je nahraditeľný a na každého muža zabudnete aj ked si myslíte že ,,bez neho neprežijete,,. A zapamätajte si ten kto donekonečna dáva šance skončí vždy ako ten najposlednejší chudák a chudera.. Nikto vašu snahu a lásku neocení ľudia v sebe nemajú štipku hamby. Vážte si v prvom rade samé seba a nenechajte sa udobrovať od niekoho kto lásku na vás len hrá a ked mu odpustíte zasa si začne robiť čo chce. Potopí seba ale aj vás.

Marta Harajdicova

Ahoj lide

Ja mam takovi problêm ja nevim
ci ma moj muz milenku ja si len tak zelam ze ne
stale cu mi do telefonu a nikdy se samnou a deti taky neotaci len si dela svi praci
a taky zîka kdis smee bili dnes ven tak zikal do telefonu “AHOJ MILACIK'' Takze ...

Co ma delat pomuci mi prosim muzete
DEKUJI TEREZA

bmw

no nechcem byť zlý, ale na chvílu sa uvedomí, ale zase ho to bude ťahať ku nej...a vieš prečo?? Prečo sa chceš len romanticky milovať cely život??? Prečo raz neurobíš zo seba dračicu?? Rozdajte si to hocikde doma, v kuchyni...ked nie su deti doma, v aute v lese hocikde, nech ma pocit, ze toto hladal...a pri tom si to ty jeho žena...zabudne na tu kravu...uvidíš, predýchaj, nadýchni sa...kúp si podvazky a šanti s ním, ako šantil s ňou...ubytujte sa v penzione na noc...hrajte sa.....potom zbadá, že nemá dovod hladať inde...a ak si dobrá matka partnerka....bude lutovať čo urobil a už o neurobí:)

Fleur-de-lis

moooncaaa

ďakujem, ale tvoje prianie odmietam. Ja ti naopak prajem krásny vzťah, v ktorom nájdeš naplnenie a šťastie.

Nemusíš mať na veci rovnaký názor ako ja, ale musí byť v tebe veľa nanávisti, hnevu a bolesti, keď niekomu dokážeš priať niečo také. Dúfam, že sa ti nikdy nevráti, čo ty praješ druhým.

A moooncaaa, kto sa stavia k manželstvu tak, že jedna chyba a koniec, tak na manželstvo nie je pripravený. Takýmto spôsobom nikdy nebudeme mať spokojné rodiny. Človek sa musí naučiť odpúšťať a nájsť spôsob ako obnoviť vzťah a rodinu. Ak to nejde, okej, skúsili sme, nedalo sa. Ale minimálne skúsiť. No ty asi neveríš, že vzťahy a ľudia sa môžu uzdraviť a zmeniť. Mrzí ma, že si to zrejme nikdy nezažila.

moooncaaa

ak je dom vaš spoločny (alebo tvoj), rozhodne by so z neho neodchadzala, zbalila by som mu veci a vyložila pred dvere a ala vymeniť zamok, ak je jeho zbal sa a odiť, taky chlap si ťa nezasluži

Fleur-de-lis:
s tvojim chorym pohladom na to, čo chlap može, dufam, že ti tvoj partner/ka prinesie mily darček v podobe syfilisu, ved koniec koncov, len si ventiloval stres z prace ;-)

pompiKolacik

Kaslat na takeho somara ,ci o co ti ide ? Vies kolko slubnych vztahav takto stroskota a stroskota casto prave na nasej nekonecnej iniciative . Bolo by fajn ,keby si sa prestala tolko snazit a nechala lovca lovit .
A nabuduce nezabudnut! zamilovat sa a nestracat hlavu !
(inak ja by som to cisko tej dotycnej KOCICKY zmazala a ulozila si pod tu prezyvku to svoje cislo ,bez toho ,aby som mu nieco povedala ,prezradila ci vycitala a keby tej svojej milenke chcel zavolat ,zavolal by vlastne mne .... ha chcela by som pocut v telefone ten jeho nadrzany hlasok .. myslim ,ze by mu ten jeho "kyjak" tuto traumu nerozdychal)