Skúsenosti s internetovou kúpou liečiv

redka

Novinka v dhl expres

"Úhradu colného dlhu je možné realizovať bankovým prevodom alebo kuriérovi pri doručení zásielky (za možnosť platenia colného dlhu kuriérovi si účtujeme poplatok za použitie globálnej colnej zábezpeky DHL vo výške 2% z hodnoty colného dlhu, min. však 12 EUR a max. 90 EUR vrátane DPH)."

Plati to asi tyzden. Cize ak si aj objednate do 150 € a tym padom zaplatite dan cca 30 € a budete chciet uhradit dan kurierovi, naratate si k tomu este 12 € aj ked 2% z 30 eur su len 0,6 €... Dooost zle... Platenie dane naucet zasa cely proces predlzi....

hanka9

Vloz do guglu "nakup z iherbu", alebo iherb bodka com
-inac z iherbu nam vsetky zasielky dosli vzdy v poriadku
-prezyvka, podla mna tam maju aj doplnky aj lieciva aj kadeco ine

dasenka52

Tak to skúsim :) dúfam že mi balíček príde čo najskôr , mohol by mi ešte niekto povedať akým spôsobom sa na iherbe dá platiť ?

redka

objednavala som minuly pondelok a dnes som to mala doma... na slovensku to bolo uz niekedy v piatok alebo stvrtok... objednavala som cez dhl expres za asi 148 dolarov... cca 112 eur ci tak nejak.... cize mi to dhl-ko automaticky dalo na kontrolu colnu... a tam som musela este doplatit dan cca 20 eciek... ale asi ked neprekrocis limit 22 eur v jednej objednavke a posles si to tou najlacnejou postou (tam este pozor na vahu tovaru) tak tam vacsinou dan neplatis, aj ked sa moze stat, ze prave tvoj balik budu chiet otvorit a skontrolovat aj ked bude za menej ako 22 eur... neviem inou postou som zatial neobjednavla len dhl express... citala som nazory ze tou obycajnou postou to ide niekedy aj mesiac a viac a ja som to chcela mat doma skor...

redka

vidim ze jeden odkaz mi zmazalo ale skus si zadat do google neco ako nakup na iherb alebo objednavka z i herb a najdes kopu skusenosti... aj ja som tiez tak hladala... nie je sa coho bat ;) akurat dnes mi doviezli ten moj zatial druhy a dufam nie posledny balicek ;)